Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCADA LA 10a EDICIÓ DELS PREMIS I DE LA BECA AURIGA FVSCVS

CONVOCADA LA 10a EDICIÓ DELS PREMIS I DE LA BECA AURIGA FVSCVS

12/05/2017

Ja es poden consultar a la nostra web les convocatòries dels PREMIS i de la BECA AURIGA FVSCVS 2017 que, com ja teniu coneixement, convoca anualment el nostre consell esportiu, arribant aquest any a la seva desena edició:

Bases i full de nominació dels Premis http://www.cetarragones.cat/esport-escolar/premis-i-beca-avriga-fvscvs/premis-auriga-fvscvs/. També podeu consultar l’històric de premiats i guardonats a les nou edicions celebrades anteriorment.
Bases de la Beca a http://www.cetarragones.cat/esport-escolar/premis-i-beca-avriga-fvscvs/beca-auriga-fvscvs/.

En referència als Premis, per aquesta edició és convoquen 12 categories, amb algunes petites adaptacions respecte a edicions anteriors.
Com cada edició, els ajuntaments de la comarca, paral·lelament, també tenen la potestat de fer una distinció directa a una persona o entitat de la seva localitat, la qual serà lliurada pel representant municipal corresponent.

Pel que respecta a la Beca, en aquesta edició, tal com ja es va avançar amb un comunicat previ, es convoca amb les dues modalitats següents:

Modalitat I. A un projecte de treball d’investigació que es refereixi a la comarca del Tarragonès en conjunt, o als municipis que la componen, o que l’hagin presentat persones nascudes o residents a la comarca, individualment o en grup. La convocatòria serà oberta i hi podran concórrer tots aquells treballs que s’ajustin a l’objecte de la beca.

Modalitat II. A treballs de recerca o de síntesi, relacionats amb l’àmbit esportiu, realitzats durant el curs acadèmic 2016/17 per estudiants matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).

Tant pels treballs de les dues modalitats de la Beca, com per les nominacions dels Premis, el termini de presentació finalitza el proper 30 de juny. La gala de lliurament dels premis i guardons tindrà lloc el divendres 6 d’octubre al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: