Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  INTERVENCIÓ DEL CET AL CONSELL D’ALCALDIES DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

INTERVENCIÓ DEL CET AL CONSELL D’ALCALDIES DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

29/02/2024

Aquest passat dimecres, 28 de febrer, el Consell Esportiu del Tarragonès va estar convidat pel Consell Comarcal del Tarragonès, de la mà del seu president Sr. Salvador Ferrer, a fer una intervenció dins de la reunió del Consell d’Alcaldies del Tarragonès. Va ser una gran oportunitat perquè la nostra presidenta, Estefania Serrano, pogués informar de primera mà als/les màxims/es dirigents municipals de què som, de totes les àrees d’activitats que generem i, molt especialment, d’aquelles vinculades directament o amb gran implicació dels ajuntaments de la comarca, amb una exhaustiva informació d’aquesta incidència i de les possibilitats de col·laboració conjunta o serveis a facilitar en el futur.

 

Així mateix, es va incidir amb la voluntat del CET de formalitzar aquests vincles de col·laboració institucional amb la rúbrica de la renovació o de la signatura de nous convenis de col·laboració amb tots els ajuntaments de la comarca, formalitzant així el suport amb tots ells, amb l’objectiu de gaudir del seu suport que ens ajudi a poder optimitzar i garantir la nostra estructura i tots aquells programes destinats especialment a la cohesió social i integració, com també els de dinamització de l’esport i de l’activitat física per a tothom a la comarca.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar