Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Cohesió social
Programes lúdic esportius per a persones amb diversitat funcional


  El Consell Esportiu del Tarragonès, conjuntament amb la Fundació Onada i l'Escola SOLC, desenvolupa diferents programes de caire lúdic i esportiu, que afavoreixen la formació integral dels membres de diferents tallers i centres ocupacionals i d'escoles d'educació especial, tant de Tarragona i comarca, com d’altres comarques properes.

   

  Dos objectius bàsics defineixen clarament aquestes jornades i trobades, des de el punt de vista terapèutic:

  L’oferta de nous àmbits d’experiència i de coneixement  dins dels serveis dels tallers i dels centres als usuaris. 

  En aquest cas  les jornades esportives ens permeten conèixer i practicar modalitats esportives diverses amb un ampli ventall que permet l’adequació de l’activitat a la persona,  be mitjançant  diferents activitats dins un mateix àmbit esportiu, be mitjançant l’elaboració de proves adaptades o l’habilitació de l’activitat.

  La participació en l’entorn comunitari i l’intercanvi en les relacions interpersonals.

  Les activitats es desenvolupen en diferents contexts i entorns: instal·lacions esportives i centres escolars de la comarca, espais naturals de les diferents comarques en el cas de senderisme, instal·lacions lúdiques...

  Hi ha un alt nombre de participants per part dels diferents tallers i escoles de Tarragonès i de fora de comarca, facilitant  mitjançant aquestes trobades esportives un context d’interacció diferenciat de les relacions quotidianes.

  Ressaltar també, dins aquest apartat, el treball conjunt que s’està realitzant en les últimes edicions, amb la col·laboració dels centres escolars i instituts del Tarragonès, experiència que valorem es convertirà en un referent de treball per la ciutadania, amb un gran grau de satisfacció i de integració entre tots els col·lectius que hi participen.

   

   


  Programes per a persones amb diversitat funcional 2023/24


  Calendari Programes per a Persones amb diversitat funcional 23-24

  Memòria Àrea Cohesió Social Esport Inclusiu i Adaptat 22-23

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar