Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  cohesió social  >  Programa de dones i esport  >  Setmana de la igualtat: dones i esport
Setmana de la igualtat: dones i esport


  Conjuntament amb el suport de diferents entitats, escoles i ajuntaments de la comarca, es programa un ampli ventall d'activitats esportives de temporalitat setmanal dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona (8 de març). Es pretén  fer visible la presència de les dones en l’àmbit de l’esport, on estan minoritàriament representades, i presentar un servei on poden trobar tota la informació que necessitin per avançar cap al foment de la seva pràctica esportiva.

   

  Es programen diferents activitats esportives dirigides i desenvolupades pel col·lectiu de dones:

   

  Jornades de portes obertes a diferents instal·lacions esportives de la comarca.

  Gimcanes de participació familiar.
  Sessions d’iniciació a modalitats esportives; pàdel, tennis, patinatge, golf, tir amb arc, defensa personal, equitació, marxa nòrdica, toc-bol, bàsquet, etc.
  Activitats dirigides i classes magistrals de fitness, ioga, pilates, gap, aeròbic, etc.
  Sessions d’expressió corporal, ritmes, balls, hip-hop i danses.
  Caminades populars
  Conferències i taules rodones
  Activitats al medi aquàtic (vela, caiac, llaüt, aguagym, etc).
  Altres activitats programables

   

  COMUNICAT EDICIÓ 2021

  Davant les actuals circumstàncies, la incertesa del què es podria durant a la primera quinzena de març i la previsible complexitat de l'aplicació de protocols i mesures de seguretat en activitats no estables per tal de garantir la màxima seguretat, des del consell esportiu hem considerat oportú NO convocar aquest any l’edició de la SETMANA DE LA IGUALTAT: DONES i ESPORT. Esperem i desitgem que a l'any vinent es pugui recuperar amb plena normalitat i amb més forces, si cal.

   

  Dit això, si des de qualsevol de les entitats col·laboradores ho consideren factible i, finalment, es pot convocar i desenvolupar alguna iniciativa segons els paràmetres sanitaris establerts, el CET podria col·laborar en la difusió i suport que considereu necessari, per tal de seguir incentivant la pràctica esportiva i l’activitat física per a tothom i, evidentment, d’aquelles activitats dirigides al col·lectiu de joves i dones.

   


  XII Setmana de la Igualtat: dones i esport 2020


  DÍPTIC XII SETMANA IGUALTAT: DONES i ESPORT 2020

  DOSSIER XII SETMANA DE LA IGUALTAT: DONES I ESPORT 2020

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar