Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Altres serveis
Organització d'esdeveniments esportius


  Des del Consell Esportiu del Tarragonès també s’ofereix el servei i realització de diferents actuacions esportives puntuals que les entitats, escoles o ajuntaments de la comarca considerin oportú de sol·licitar.

   

  CURSETS DE NATACIÓ I ACTIVITATS AQUÀTIQUES. Celebració de cursets de natació, aiguagim i altres activitats aquàtiques amb monitors titulats, segons preferències de les entitats interessades.

   

  BOSSA DE MONITORS I SERVEI DE CONTRACTACIÓ. El Consell Esportiu pot oferir el servei de contractació de monitors esportius de les entitats, en les condicions que s’acordin.

  També es disposa d’una bossa de monitors, per derivar sol·licituds d’aquelles entitats que ho demanin.

   

  SOCORRISTES AQUÀTICS I MANTENIMENT DE PISCINES. En aquest servei, també s’inclou la possibilitat d’oferir el servei de socorristes aquàtics i manteniment de piscines als ajuntaments i entitats que ho sol·licitin.

   

  ORGANITZACIÓ DE COMPETICIONS I ACTIVITATS ESPORTIVES A DIFERENTS MUNICIPIS I ENTITATS (competicions en festes majors, diades esportives, gimcanes, tornejos, 24 hores, etc.).

  Suport a institucions, entitats i ajuntaments en esdeveniments esportius d’especial rellevància, ja sigui en suport de gestió esportiva, qüestions organitzatives o de personal.

   

  ACTIVITATS INFANTILS, FESTES, ANIMACIONS I ESPECTACLES. Des del CET també ens podem encarregar de la realització, desenvolupament, assessorament i organització d’activitats lúdiques, pensades per a ocasions especials com ara  celebracions de festes i certàmens (inflables, tallers infantils, jocs tradicionals, contacontes, espectacles, etc.).

   

  INTERCANVIS ESPORTIUS CULTURALS. Programació d’intercanvis de caire esportiu i cultural amb altres àmbits geogràfics dins i fora de Catalunya.


  JORNADES ESPORTIVES TORREDEMBARRA SALUDABLE 2022

  La Regidoria d’Esport de l'Ajuntament de Torredembarra i el Consell Esportiu del Tarragonès organitzen les Jornades Esportives Torredembarra Saludable, que es duran a terme entre el mes de febrer i juny al Pavelló Municipal Sant Jordi. Es tracta de jornades en diumenge, amb diferents sessions gratuïtes, per donar a conèixer diferents activitats esportives i animar la ciutadania a fer esport per tenir cura de la salut.

  El programa  actualitzat és el següent:

  - 20 de febrer, de 9.30 a 11 h: Iniciació al rocòdrom* i classe magistral de pilates.

  - 17 d’abril, de 9.30 a 11 h: Taller de defensa personal i classe magistral d’hipopressius.

  - 15 de maig, de 9.30 a 11 h: Classe magistral d’aero box.

  - 22 de maig, de 9,30 a 11h: Classe magistral de ioga

   -29 de maig:

      de 9.30 a 10.45 h: Iniciació al rocòdrom* i classe magistral d’hipopressius.
      d’11 a 12.15 h: Taller de defensa personal i classe magistral d’aerobox i classe magistral de ioga.
      de 12.30 a 13.30: Classe magistral de zumba.

   

  Activitats gratuïtes. Places Limitades. Inscripcions a partir de l'11 de febrer a: https://torredembarra.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

  *Rocòdrom: Per a  infants i joves de 9 a 16 anys.

  Entitats Col·laboradores: 

  GIMNÀS SPA I SALUT; DOJO ZANSHIN; CENTRE FISIOTERÀPIA LURE;

  APOLO CLUB ESPORTIU; FITNESS CLUB ANURA; CLUB EXCURSIONISTA SENSE FRONTERES.

  S’aplicaran les mesures de seguretat sanitària per la covid-19, que estiguin vigents en cada moment.

   

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar