Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Esport adults
Esport adults


  El Consell Esportiu del Tarragonès, amb l'objectiu principal de facilitar la pràctica esportiva continuada per a tothom, en aquest cas pel col·lectiu d'adults, convoca diferents competicions de lleure.

   

  Actualment, es programen tornejos per adults en futbol 7, bàsquet i futbol sala, aquest convocat pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona i el nostre control tècnic. Encara que gaudint d'una vessant competitiva, es vol potenciar, en definitiva, la vessant més participativa i lúdica d'aquestes modalitats esportives.

   

  També, molt lligat als centres escolars, des de ja fa gairebé uns anys convoquem unes lligues de bàsquet no competitives, masculina i femenina, per les comunitats educatives dels centres escolars, on poden participar pares i mares, professors i professores, ex-alumnes, personal no docent i monitors de les diferents escoles de la comarca. Aquesta iniciativa ha facilitat que molts infants tinguin en els adults lligats a l'escola, la majoria dels casos els seus propis pares i mares, un mirall de compromís esportiu a l'edat adulta.

   

  Finalment, una altra via per a la pràctica esportiva als adults de les comunidats educatives o dels clubs, aprofitant diverses convocatòries corresponents dels Jocs Esportius Escolars, es facilitar la participació a les diferents curses de cros, jornades de curses d’orientació, tennis de taula, pàdel i escacs organitzades pel Consell Esportiu del Tarragonès.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar