Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Altres serveis  >  Grup de Voluntariat CET-APiFV
Grup de Voluntariat CET-APiFV


  El CONSELL ESPORTIU DEL TARRAGONÈS (CET), amb el suport de l'ASSOCIACIÓ PER LA PROMOCIÓ I FORMACIÓ DE VOLUNTARIS (APiFV) disposa d’un grup propi de voluntariat per tal de donar servei a les diferents iniciatives del consell esportiu i també a les d’aquelles entitats i institucions vinculades amb el CET, sempre que, per les seves característiques i destinataris siguin susceptibles de poder oferir-les la nostra col·laboració (àrees d’activitats per a persones amb discapacitat; foment de l’esport escolar; àrea de l’esport per a tothom; activitats i campanyes solidàries, etc...).

  L'APIFV ens dona cobertura legal i ens interrelaciona amb altres institucions per a coordinar-nos i optimitzar accions conjuntament en l'àrea de voluntariat.

   

  Les funcions que pot desenvolupar el nostre col·lectiu, segons el tipus d’activitat i perfils dels voluntaris, són les següents: 

  Suport muntatge i desmuntatge d’activitats.
  Suport jutges, àrbitres i tècnics en competicions, trobades i activitats puntuals.
  Suport en lliuraments i cloendes.
  Suport secretaria, resultats, informació i megafonia.
  Control circuits, accessos i punts d’avituallament.

  En cap cas els voluntaris/es substituiran les funcions d’un tècnic o persona necessària a nivell organitzatiu, ni es podrà donar servei a activitats amb caire lucratiu.

   

  Actualment, disposem d'un vintena de voluntàries i voluntàris. Qualsevol persona que estigui interessada en afegir-se, es pot dirigir directament a nosaltres a info@cetarragones.cat o 977249484.

   

  Esport i solidaritat, una nova expectativa del CET per la qual estem ben satisfets i il·lusionats.

   


  FULL DE SOL·LICITUD SERVEI VOLUNTARIAT GRUP CET-APiFV

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar