Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Altres serveis  >  Organització d'esdeveniments esportius
Organització d'esdeveniments esportius


  Des del Consell Esportiu del Tarragonès també s’ofereix el servei i realització de diferents actuacions esportives puntuals que les entitats, escoles o ajuntaments de la comarca considerin oportú de sol·licitar.

   

  CURSETS DE NATACIÓ I ACTIVITATS AQUÀTIQUES. Celebració de cursets de natació, aiguagim i altres activitats aquàtiques amb monitors titulats, segons preferències de les entitats interessades.

   

  BOSSA DE MONITORS I SERVEI DE CONTRACTACIÓ. El Consell Esportiu pot oferir el servei de contractació de monitors esportius de les entitats, en les condicions que s’acordin.

  També es disposa d’una bossa de monitors, per derivar sol·licituds d’aquelles entitats que ho demanin.

   

  SOCORRISTES AQUÀTICS I MANTENIMENT DE PISCINES. En aquest servei, també s’inclou la possibilitat d’oferir el servei de socorristes aquàtics i manteniment de piscines als ajuntaments i entitats que ho sol·licitin.

   

  ORGANITZACIÓ DE COMPETICIONS I ACTIVITATS ESPORTIVES A DIFERENTS MUNICIPIS I ENTITATS (competicions en festes majors, diades esportives, gimcanes, tornejos, 24 hores, etc.).

  Suport a institucions, entitats i ajuntaments en esdeveniments esportius d’especial rellevància, ja sigui en suport de gestió esportiva, qüestions organitzatives o de personal.

   

  ACTIVITATS INFANTILS, FESTES, ANIMACIONS I ESPECTACLES. Des del CET també ens podem encarregar de la realització, desenvolupament, assessorament i organització d’activitats lúdiques, pensades per a ocasions especials com ara  celebracions de festes i certàmens (inflables, tallers infantils, jocs tradicionals, contacontes, espectacles, etc.).

   

  INTERCANVIS ESPORTIUS CULTURALS. Programació d’intercanvis de caire esportiu i cultural amb altres àmbits geogràfics dins i fora de Catalunya.


  1R TORNEIG INFANTIL DE PÀDEL LA SECUITA

  A continuació, trobareu el document del desenvolupament del 1r TORNEIG DE PÀDEL INTANTIL LA SECUITA 2024 que es celebrarà a LA SECUITA el proper dissabte 8 de juny, en jornada matinal.


  FULL INSCRIPCIO PER ENTITATS AL 1R TORNEIG DE PÀDEL INFANTIL LA SECUITA


  II TROBADA SOLIDÀRIA DE FUTBOL SALA NÀSTIC


  CONVOCATÒRIA II TROBADA SOLIDÀRIA DE FUTBOL SALA NÀSTIC


  DOSSIER II TROBADA SOLIDÀRIA FUTBOL SALA NÀSTIC


  7a TORNEIG DE PÀDEL LLEDÓ INFANTIL - LA POBLA DE MAFUMET


  DOSSIER FINAL 7è TORNEIG DE PÀDEL INFANTIL DEL LLEDÓ - LA POBLA DE MAFUMET

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar