Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Cohesió social  >  Programes lúdic esportius per a persone...  >  Trobades esportives d'escoles d'educaci...
Trobades esportives d'escoles d'educació especial


  Les trobades esportives d'escoles d'educació especial les organitzem conjuntament amb l'Escola Solc i estan destinades als alumnes amb discapacitat intel·lectual dels diferents centres d'educació especial de la comarca i també de la província.

   

  Hi col·labora molt activament el Institut Cal·lípolis de Tarragona amb la programació i desenvolupament de les activitats per part del seu alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animador d’Activitats Físico-Esportives.

   

  També es programen diferents trobades puntuals, dirigides a diferents col·lectius de persones amb discapacitat intel·lectiual i/o física, lligades a centres, entitats o institucions amb les que col·laborem habitualment dins de la nostra àrea de cohesió social.


  XVI Trobada Esportiva d'Escoles d'Educació Especial 2024


  XVI Trobada Esportiva Escoles Educació Especial (19.04.24)

  Full Inscripció XVI Trobada Esportiva d'Escoles d'Educació Especial 2024


  TROBADA LUDOFORTA

  L'Institut Torreforta de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès organitzen una trobada dirigida a alumnes d'Escoles d'Educació Especial amb els jocs de taula com a motor, dins del projecte LUDOFORTA, original de l'institut.


  I TROBADA LUDOFORTA PER A ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL (26.04.24)

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar