Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ES CONVOCA LA 15a EDICIÓ DE LA SETMANA DE LA IGUALTAT IMPULSANT L'ESPORT FEMENÍ

ES CONVOCA LA 15a EDICIÓ DE LA SETMANA DE LA IGUALTAT IMPULSANT L'ESPORT FEMENÍ

13/02/2024

El Consell Comarcal del Tarragonès i el Consell Esportiu del Tarragonès impulsen l'esport femení tot convocant conjuntament la quinzena edició del programa "Setmana de la Igualtat: Dones i esport 2024", emmarcada dins dels actes de commemoració del “Dia Internacional de la Dona” que se celebra el dia 8 de març.

 

Aquest programa recull l'adhesió de múltiples institucions i entitats que proposen diverses activitats esportives dirigides a les dones i noies del Tarragonès amb l'objectiu de potenciar la pràctica esportiva de la dona i donar a conèixer la seva oferta per potenciar la seva continuïtat. Així doncs, el CET mostra molta gratitud per la implicació dels ajuntaments i clubs de la comarca que contribueixen amb els seus recursos a fer possible aquest ampli ventall d'activitats esportives.

 

El conjunt d'activitats es desenvoluparan des de l'1 de març fins al 17 de març de 2024. Hi podran participar totes les dones i noies que així ho desitgin, sempre que hagin pogut tramitar la seva inscripció prèvia a les activitats que seleccionin. Generalment, la inscripció serà oberta fins cada dia anterior a les 12 hores del migdia. Serà important que es consulti el dossier del programa on s'especifica el sistema d'inscripció específic indicat per cada entitat organitzadora. En el cas que estigui establert que s'efectuïn a través del CET, només caldrà completar la inscripció a través del codi QR del cartell promocional.

 

Convidem públicament a tot el col·lectiu femení a participar en les activitats programades i a gaudir de l'esport.

 

Més informació:

https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programa-de-dones-i-esport/setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport/

 

Dossier d'activitats "XV Setmana de la Igualtat: Dones i esport 2024":

https://www.cetarragones.cat/contents/62458dossier-setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport-2024.pdf

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar