Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EXCEL·LENT DESENVOLUPAMENT EN LA 7a TROBADA LÚDICA-ESPORTIVA DE LES ESCOLES DE PONENT DE TARRAGONA

EXCEL·LENT DESENVOLUPAMENT EN LA 7a TROBADA LÚDICA-ESPORTIVA DE LES ESCOLES DE PONENT DE TARRAGONA

15/03/2024

El dijous 7 de març l'alumnat de diferents escoles del barri de ponent de Tarragona, totes vinculades al Pla d'Entorn i al Pla Català de l'Esport a l'Escola, van participar en la 7ª edició de la Trobada lúdica-esportiva Escoles de Ponent fent activitats organitzades pels alumnes de l'Institut Cal·lípolis i del grau universitari d'Educació Primària de la Universitat Rovira i Virgili, amb la coorganització de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona, el Consell Català de l'Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès.

Les múltiples activitats es van desenvolupar en els camps de futbol de Torreforta i de La Granja. Els dos grups d'alumnat dels organitzadors varen preparar un seguit de jocs esportius lúdics no competitius on es posaven en pràctica i es fomentaven els valors esportius, el desenvolupament de valors ètics i el foment d'hàbits de vida saludable.

 

El conjunt de les activitats es van celebrar durant tot el matí amb una destacable participació fins a 750 alumnes dels 13 centres escolars de Ponent: l’Escola Joan XXIII, l’Escola de Bonavista, l’Escola Torreforta, l’Escola Els Àngels, l’IE Mediterrani, l’Escola Campclar, el Col·legi La Salle de Torreforta, l’Institut Collblanc, l'Escola Ponent, l'Escola La Floresta, l'Escola Riu Clar, l'Institut Campclar i l'Institut Torreforta. Tots els seus alumnes van participar d'una manera activa, fent tota mena de jocs esportius engrescadors.

 

En finalitzar les activitats, es van fer un seguit de fotografies grupals pel record. A continuació, podeu trobar l'àlbum de fotografies de la trobada en el següent enllaç:

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720315320334/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar