Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA X EDICIÓ DE LA CAMINADA "A BON PAS FEM SALUT" ACULL A MÉS DE 250 PARTICIPANTS

LA X EDICIÓ DE LA CAMINADA "A BON PAS FEM SALUT" ACULL A MÉS DE 250 PARTICIPANTS

12/04/2024

Ahir dijous, Tarragona va acollir la desena Caminada ‘A bon pas fem salut 2024’, amb la participació de més de 250 persones de totes les edats i amb sortida i arribada al Camp de Mart. S’ha dut a terme un circuit circular de cinc quilòmetres adaptat a persones de condició i edat molt diversa, amb l’objectiu de fomentar els beneficis de la pràctica diària d’activitat física entre la població.

 

Aquest any, s'ha incorporat una novetat en el recorregut, tot sumant el pas pel Parc de Sant Pere i Sant Pau, dissenyat i dirigit per la Representació Territorial d’Esports de la Generalitat. El Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya, com és habitual, va desenvolupar els exercicis d’activació dinamitzats, com també va dur a terme els exercisis d'estiraments al finalitzar la caminada.

 

Des del 2013, la Subdirecció Regional de l’Agència de Salut Pública de Catalunya organitza aquesta caminada gratuïta amb inscripció prèvia, junt amb el Col·legi Oficial de Veterinaris, l’Ajuntament, la Universitat Rovira i Virgili i el Consell Esportiu del Tarragonès. Alhora, es compta amb el suport dels col·legis professionals d’infermeres i infermers, Metges i Farmacèutics. També hi col·laboren l’Associació Contra el Càncer, EMATSA i el Port de Tarragona. Es generen aquestes sinergies entre aquestes institucions tot compartint el desig de promoure estils de vida saludables mitjançant l’activitat física.

 

Cal destacar que la Caminada ‘A bon pas fem salut 2024 s’inclou dins el programa d’activitats de ‘Tarragona Saludable’ amb motiu de l’Abril, mes de la Salut, i els actes de celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física.

 

 

Àlbum de fotografieshttps://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720316156897/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar