Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL DRAC ARTCAI LLIURA CONTES A INFANTS HOSPITALITZATS DE L'HOSPITAL JOAN XXIII

EL DRAC ARTCAI LLIURA CONTES A INFANTS HOSPITALITZATS DE L'HOSPITAL JOAN XXIII

29/01/2024

El passat dijous 25 de gener de 2024, l'Associació Projecte Solidari Drac Artcai d'escacs, de la mà del Consell Esportiu del Tarragonès, va visitar múltiples infants hospitalitzats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El Drac Artcai va caminar per la planta tot despertant el somriure i alegria dels infants. De primera mà, el singular drac els va regalar un conte sobre escacs anomenat "Els dracs també juguen a escacs!", essent el Drac Artcai l'exemple més clar. Aquest nou conte és el tercer llibre que protagonitza el Drac Artcai, on el text és d'en Josep Antoni Nieves i els dibuixos de Montse Bugatell, tenint en Jordi Marcer com a ideòleg.

 

A la visita hi van també assistir la Sra. Elisa Vedrina i el Sr. Alberto Miguel, ambdós en representació del Consell Esportiu del Tarragonès com a Comitè Assessor de la Comissió Directiva. Acompanyant al drac, van poder donar suport a tots i a totes les infants de la planta de pediatria i formant part d'aquesta visita tan única.

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar