Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  INVITACIÓ A ACTES DE LA CONFRADIA DE PESCADORS

INVITACIÓ A ACTES DE LA CONFRADIA DE PESCADORS

13/03/2024

El passat divendres, 8 de març, una representació del consell esportiu, encapçalada per la presidenta, Estefania Serrano i acompanyada per les directives, Rosa M. Sánchez i Bito Fuster, va assistir a la presentació de l’Opuscle de l’Associació del Pas de la Presa de Jesús de la Confraria de Pescadors del Serrallo.

 

Aquesta presència va estar motivada per la invitació formal que ens ha cursat la confraria perquè la nostra presidenta pugui ser la seva abanderada dins la processió del Divendres Sant; tot refermant la línia de potenciació dels nostres vincles institucionals, no només dins del teixit esportiu, sinó també dins l’àmbit social i cultural del territori.

 

En aquest sentit, el nostre consell esportiu també va tenir l’oportunitat de col·laborar amb l’esmentada confraria amb la cessió de material logístic a la celebració del VIII Aplec de Bandes de Setmana Santa, que van organitzar aquest passat diumenge al seu barri.   

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar