Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  RECONEIXEMENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE BEISBOL I SOFTBOL AL CET

RECONEIXEMENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE BEISBOL I SOFTBOL AL CET

05/02/2024

El CET va rebre un reconeixement per part de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol a la Gala 2023 que aquesta federació va desenvolupar a l’Espai Maragall de Gavà, el passat divendres 2 de febrer, a la seva 8a edició. La FCBS va voler reconèixer la tasca desenvolupada pel nostre consell esportiu, a partir del conveni subscrit amb el Club Wolves de Tarragona, de dinamització d’aquest esports dins de moltes escoles i instituts de la comarca, que ha permet, durant dos cursos escolars, que un total de 16 centres educatius i d’uns 2144 alumnes hagin tingut l’oportunitat de gaudir d’un tastet d’aquesta modalitat esportiva. Un segon pas, és seguint fomentant-lo amb la possibilitat de generar activitat extraescolar continuada; l’organització de campus esportius monogràfics, la convocatòria de trobades de promoció i, fins i tot, amb l’objectiu de poder organitzar lliguetes en el futur dins del marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

 

En representació del CET, va assistir el Sr. Pere Valls i Miró, vicepresident executiu, que va recollir el guardó entregat pel president de la FCBS, Sr. Jordi Vallès Mestres.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar