Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ENGRESCADORA EDICIÓ INFANTIL DEL TORNEIG DE PÀDEL DEL LLEDÓ

ENGRESCADORA EDICIÓ INFANTIL DEL TORNEIG DE PÀDEL DEL LLEDÓ

06/02/2024

El passat diumenge 4 de febrer, dins del marc de la festa local d’hivern de La Pobla de Mafumet, va tenir lloc la 7a edició del Torneig de Pàdel del Lledó convocada per l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet i l’Associació Esportiva de La Pobla de Mafumet, amb el control tècnic del nostre consell esportiu. Aquesta edició va estar destinada a esportistes d’edat infantil. Es van dur a terme dues modalitats, la primera per a infants amb un nivell d'iniciació o de primer any de pràctica, amb una sessió de tecnificació i ja, per la segona part, una jornada amb la modalitat de torneig pels ja iniciats de les categories Benjamí (2015 a 2017) i Aleví (2012 a 2014). Aquesta primera iniciativa va gaudir d’una molt bona resposta, amb la participació de l’escola d’iniciació de la Pobla de Mafumet i també de les de Perafort i de la Secuita. Hi varen participar un total de 29 esportistes.

 

La valoració de la jornada va estar molt positiva, amb la voluntat dels diferents agents implicats de repetir aquest model i ampliar-lo també a altres seus.

 

 

Podeu consultar el dossier de la jornada al següent enllaç: 

https://www.cetarragones.cat/contents/72428dossier-final-7e-torneig-pdel-lled.pdf

 

I l’àlbum fotogràfic a: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720314623760

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar