Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ONADA ES PROCLAMA, A LA SALLE TARRAGONA, CAMPIÓ DE LA III LLIGA INTERCENTRES

ONADA ES PROCLAMA, A LA SALLE TARRAGONA, CAMPIÓ DE LA III LLIGA INTERCENTRES

15/06/2017

El Col·legi La Salle de Tarragona s’ha incorporat, aquest dimecres 14 de juny, com a un nou centre escolar col·laborador dins de la nostra àrea de cohesió social. Ha estat seu de la jornada de tir amb arc, que conclou la III Lliga Intercentres per a persones amb discapacitat. El control tècnic ha estat facilitat pel club TAU de tir amb arc que, inicialment, ha realitzat una sessió introductòria a un grup d’alumnes del col·legi, amb l’objectiu també de possibilitar la futura pràctica d’aquest esport a la pròpia escola en horari extraescolar.

Tot seguit, s’ha desenvolupat la jornada amb la participació de 8 equips que representaven als centres Baix Camp de Reus, Estela i SOLC de Tarragona, Activa de Calafell i Onada Tarragona i Torredembarra. Un grupet d’alumnes de La Salle han participat de forma activa, tot portant el control de les tirades i de les puntuacions de les corresponents sèries i interactuant molt amb els participants del centres ocupacionals i escoles d’educació especial presents.

Finalitzada la competició, tot computant les puntuacions amb les de les altres jornades (petanca a Torredembarra i bitlles a la Canonja), l’equip que aquesta edició de la Lliga s’ha proclamat campió ha estat “Los Pepitos” d’Onada Tarragona, seguit molt de prop per Activa Calafell i Onada Torredembarra. Tots els equips han rebut les seves corresponents medalles i diplomes de participació, que han estat lliurats per la directora del centre, Alícia Fernandez; el president del club TAU, Miguel Simón; la tècnica d’Onada, Judit Rodríguez i les representants del consell esportiu, Estefania Serrano i Rosa M. Sánchez.

Al següent enllaç podeu consultar les diferents puntuacions de les jornades i la classificació final de la lliga  http://www.cetarragones.cat/contents/445773309classificacio-final-iii-torneig-intercentres-_3-jornades_.pdf

Podeu consultar més fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: