Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Esport escolar  >  Programa "TOTS SOM ÀRBITRES"
Programa "TOTS SOM ÀRBITRES"


  Vídeo programa  Projecte guanyador de la Beca d'investigació Auriga Fvscvs 2015, que ha estat escollit com a model propi del Consell Esportiu del Tarragonès per tal de potenciar els aspectes de Valors dins l'esport escolar.

   

  L'objectiu principal que dona sentit al projecte gira en torn a que els infants experimentin la tasca arbitral, acompanyant l'àrbitre oficial i desenvolupant funcions que són pròpies d'aquesta figura; no només per ficar-se en el lloc d'aquest, sinó per enriquir-se amb habilitats rellevants derivades de l'execució arbitral, amb el desenvolupament de valors inherents a aquesta figura i a l'esport en general (empatia, imparcialitat, responsabilitat, resolució de conflictes, argumentació,,..). Un projecte amb una incidència directa amb els esportistes d'edat escolar, en la línia que es vol impulsar des de la Secretaria General de l'Esport i del propi Consell Esportiu del Tarragonès.


  Dossier Informatiu programa 23-24

  Memòria Projecte 2022-2023

  Memòria Projecte 2021-2022

  Memòria Projecte 2019-2020

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar