Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Esport escolar  >  Jocs Esportius Escolars de Catalunya
Jocs Esportius Escolars de Catalunya


  Objectius dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC)

  Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa planificat i dirigit pel Departament de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Consell Català de l’Esport, i el Departament d’Educació, que té com a objectiu principal impulsar un model d’esport escolar educatiu i participatiu que inclogui també els vessants recreatiu i competitiu.

   

  Aquesta pràctica esportiva ha de permetre la màxima participació entre la població escolar, de manera especial de l’alumnat de secundària i l’alumnat nouvingut, fent-la compatible amb la transmissió de valors educatius i cívics, i estructurant-la per grups d’edats en funció dels cicles d’educació primària i secundària, tenint en compte que el motor de l’esmentada pràctica esportiva hauria de ser el centre educatiu. Aquest programa preveurà actuacions que fomentin de forma activa la participació de més noies en la pràctica esportiva.

   

  Els destinataris dels JEEC són els infants i joves de Catalunya que representin el centre educatiu, l’associació esportiva escolar o l’associació de mares i pares d’alumnes del centre educatiu en el qual estiguin matriculats. Amb l’objectiu d’afavorir una participació més gran en determinats esports i territoris, també hi podran participar equips d’esportistes no federats d’altres entitats inscrites o adscrites al Registre d’Entitats Esportives del Consell Català de l’Esport, sempre que compleixin les condicions que es puguin establir en les normes tècniques que desenvolupin aquestes directrius.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar