Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Esport escolar  >  Projecte "PASSAPORT EDUNAUTA TARRAGONA" - Programació CET
Projecte "PASSAPORT EDUNAUTA TARRAGONA" - Programació CET


  APLICACIÓ DEL PROJECTE A TARRAGONA – COL·LABORACIÓ CONSELL ESPORTIU DEL TARRAGONÈS

  El Passaport Edunauta és un projecte de creació d’oportunitats educatives i d’acreditació i reconeixement social d’aprenentatges fora escola per a infants de 3 a 12 anys, que catalitza i connecta tota la potència educativa d’un municipi. A Tarragona es treballarà amb la franja de 10 a 12 anys (5è i 6è de Primària). 

  La Ciutat de Tarragona ha estat escollida per participar en un Pla Pilot amb l’objectiu d’ impulsar el Projecte. Aquest projecte està liderat per la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa + Educació, i a la nostra ciutat el gestionarà l’IMET (Institut Municipal d’Educació de Tarragona) i la Cooperativa Combinats.

  En el nostre cas, els responsable locals ens han brindat l’oportunitat de poder integrar-nos amb el projecte, a l’igual que d’altres entitats i associacions de diferents àrees del municipi.

   

  Des del CET, proposem l’aplicació d’activitats esportives, des de la facilitació de diferents tastets o batejos d’iniciació, sempre amb la implicació i la inestimable col·laboració de diferents clubs i associacions esportives del municipi, amb una doble vessant:

   

  Entitats de referència del barri o de proximitat, per visualitzar-les i facilitar una futura pràctica esportiva, garantint una major continuïtat i vinculació.

  Seu : les facilitades pels propis clubs.

   

  La programació a la pròpia escola d’activitats que considerem poden ser interessants, ja sigui per potenciar-les dins del marc extraescolar de l’escola o, per a aquells/elles alumnes interessats/des directament a la pròpia entitat col·laboradora.

  Seu: la de la pròpia escola interessada.


  DOSSIER INFORMATIU PASSAPORT EDUNAUTA - CE TARRAGONÈS

  Davant l'actual escenari, és molt important complir amb les mesures vigents vers la COVID-19, per tal de definir ràtios i traçabilitat. Per tant, per poder participar en les diferents sessions programades, es fa del tot IMPRESCINDIBLE tramitar la inscripció accedint al següent formulari ONLINE.
  INSCRIPCIÓ PASSAPORT EDUNAUTA (A partir del 10 de Gener de 2022): https://forms.gle/sLMUhDubx7TghdU99

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar