Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Esport escolar  >  Projecte "PASSAPORT EDUNAUTA TARRAGONA" - Programació CET
Projecte "PASSAPORT EDUNAUTA TARRAGONA" - Programació CET


  APLICACIÓ DEL PROJECTE A TARRAGONA – COL·LABORACIÓ CONSELL ESPORTIU DEL TARRAGONÈS

  El Passaport Edunauta és un projecte de creació d’oportunitats educatives i d’acreditació i reconeixement social d’aprenentatges fora escola per a infants de 3 a 12 anys, que catalitza i connecta tota la potència educativa d’un municipi. A Tarragona es treballarà amb la franja de 7 a 12 anys (3r, 4t, 5è i 6è de Primària). 

  La Ciutat de Tarragona ha estat escollida per participar en un Pla Pilot amb l’objectiu d’ impulsar el Projecte. Aquest projecte està liderat per la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa + Educació, i a la nostra ciutat el gestionarà l’IMET (Institut Municipal d’Educació de Tarragona) i la Cooperativa Combinats.

  En el nostre cas, els responsable locals ens han brindat l’oportunitat de poder integrar-nos amb el projecte, a l’igual que d’altres entitats i associacions de diferents àrees del municipi.

   

  Des del CET, proposem l’aplicació d’activitats esportives, des de la facilitació de diferents tastets o batejos d’iniciació, sempre amb la implicació i la inestimable col·laboració de diferents clubs i associacions esportives del municipi, amb una doble vessant:

   

  Entitats de referència del barri o de proximitat, per visualitzar-les i facilitar una futura pràctica esportiva, garantint una major continuïtat i vinculació.

  Seu : les facilitades pels propis clubs.

   

  La programació a la pròpia escola d’activitats que considerem poden ser interessants, ja sigui per potenciar-les dins del marc extraescolar de l’escola o, per a aquells/elles alumnes interessats/des directament a la pròpia entitat col·laboradora.

  Seu: la de la pròpia escola interessada.


  DOSSIER INFORMATIU PASSAPORT EDUNAUTA - CE TARRAGONÈS

  Per poder participar en les diferents sessions programades, es fa del tot IMPRESCINDIBLE tramitar la inscripció accedint al següent formulari ONLINE.

   

  INSCRIPCIÓ PASSAPORT EDUNAUTAFORMULARI D'INSCRIPCIÓ PASSAPORT EDUNAUTA

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar