Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CELEBRACIÓ DE LES ASSEMBLEES ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DEL CET

CELEBRACIÓ DE LES ASSEMBLEES ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DEL CET

23/02/2023

Aquest passat dimecres, 22 de febrer, la Sala d’actes del Consell Comarcal del Tarragonès va acollir la darrera assemblea general ordinària de l’actual mandat del nostre consell esportiu. A la mateixa, es va informar de la situació general del CET, una vegada hem arribat a la normalització total després del període de pandèmia, amb la recuperació general d’activitats, l’ampliació amb nous programes i serveis i un reforçament de la plantilla laboral. Es va fer especial esment a la implicació més gran amb els ajuntaments del Tarragonès, a partir de la signatura dels respectius convenis amb aquells municipis que s’estan adherint, tenint com a objectiu principal reforçar els vincles de col·laboració institucional, l’assessorament i la prestació de serveis i de gaudir del seu suport per ajudar a reforçar el funcionament del consell esportiu i, així, garantir i potenciar els serveis i activitats dirigides als mateixos municipis o en l’àmbit comarcal, com també per facilitar la consolidació de totes les nostres accions que dirigim a l’àmbit de l’esport per a tothom i, especialment, de l’àrea de cohesió social.

Dins del vincle que ja ens uneix amb el Consell Comarcal del Tarragonès, recentment, estem potenciant també línies de col·laboració amb el desenvolupament del control tècnic de programes generats per la seva pròpia Àrea de Benestar Social.

 

A continuació, es va procedir a l’examen i aprovació dels comptes anuals de l’exercici 21/22 i del pressupost del 22/23, informació que es pot consultar al següent enllaç de la nostra WEB Règim econòmic - Consell Esportiu del Tarragonès (cetarragones.cat).

 

De l’àrea d’activitats, es va facilitar la memòria-resum del curs 21/22 Memòria Activitats 2021-22 - Consell Esportiu del Tarragonès (cetarragones.cat) i l’aprovació del projecte d’activitats del 22/23, que en línies generals consta al programa d’activitats (https://www.cetarragones.cat/documents/cet_llibret_activitats_2023.pdf), amb la facilitació de dades de participació d’esport escolar i d’adults i de les corresponents actualitzacions dels següents programes específics:

- Convocatòria Beca i Premis Avriga Fvscvs 23. https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs

- Àrea d’activitats per a persones amb diversitat funcional. https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programes-ludic-esportius-per-a-persones-amb-diversitat-funcional/

- XIV Setmana de la Igualtat: dones i esport 2023. https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programa-de-dones-i-esport/setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport/

- Àrea de Formació. https://www.cetarragones.cat/formacio

 

Finalitzada l’assemblea general ordinària, es va procedir a la celebració de l’extraordinària, amb un únic punt del dia, que va ser la presentació i aprovació del Reglament Electoral, que complementarà el que ja està regulat del procés electoral als nostres estatuts i que serà d’aplicació a final d’aquest any, quan es procedeixi a les eleccions pel nou període de quatre anys dels membres de la comissió directiva del CET. Podeu consultar el reglament aprovat a Reglament Electoral - Consell Esportiu del Tarragonès (cetarragones.cat)

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar