Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  CET  >  Règim econòmic
Règim econòmic


    El Consell Esportiu del Tarragonès d'acord amb el que disposa la llei 8/1988, de l'esport i el Decret abans mencionat resten sotmesos al règim de pressupost i patrimoni propis, i ha de destinar tots els seus recursos i ingressos als objectius estatutaris i als programes per als quals se'ls hagi concedit un ajut econòmic.
     

    El Consell Esportiu del Tarragonès, segons el punt 20.2 del Decret, tindrà el suport de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Consell Català de l'Esport, del Consell Comarcal del Tarragonès i dels ajuntaments de la comarca. També podran tenir el suport d'altres entitats amb què aquest es pugui establir per conveni, per a la consecució de les finalitats esportives previstes i l'execució dels programes aprovats o recomanats pels òrgans esportius de la Generalitat.
     

    El Consell Esportiu del Tarragonès formalitzaran, segons el punt 20.3, al final de l'any tindrà que presentar els comptes d'ingressos i despeses, el balanç de situació i tancament, igualment, el projecte de pressupost per a l'any següent, i ho comunicarà tot seguit al Consell Català de l'Esport per al coneixement i control de les despeses imputables als fons que aquest Consell aporta.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar