Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  CET  >  Competències
Competències


  Les competències assignades al Consell Esportiu del Tarragonès han d’anar encaminades bàsicament al foment i la promoció de l’activitat esportiva en edat escolar i activitats de lleure i amb aquesta finalitat realitzarà les activitats següents:

   

  a. Coordinar i, si s’escau, organitzar les activitats esportives en edat escolar dins l’àmbit territorial corresponent.
  b. Col·laborar en l’organització dels Jocs Esportius de Catalunya en edat escolar i organitzar-ne les fases prèvies corresponents, d’acord amb les directrius que determini la Secretaria General de l’Esport.
  c. Assessorar els ajuntaments i el Consell Comarcal, també els clubs, les escoles i altres entitats esportives de la seva demarcació en l’activitat esportiva a càrrec seu i, si s’escau, col·laborar en la seva execució.
  d. Col·laborar amb l’Escola Catalana de l’Esport i altres organismes competents en l’organització de cursos de formació i perfeccionament, amb l’objecte de cercar la millora qualitativa del personal tècnic esportiu i del personal docent que es dedica a l’esport en edat escolar.
  e. Col·laborar amb les administracions i les entitats titulars per tal d’impulsar la millor utilització de les instal·lacions esportives del Tarragonès.
  f. Executar les activitats esportives que puguin encomanar els òrgans esportius de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments, el Consell Comarcal i altres entitats públiques o privades competents, d’acord amb els convenis que puguin establir-se.
  g. Coordinar i si s’escau, organitzar les esportives de lleure a la comarca del Tarragonès.
  h. Afavorir la inserció laboral dins del seu àmbit d’actuació.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar