Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  TORNEN LES XXVIII JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT 2023/24

TORNEN LES XXVIII JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT 2023/24

26/09/2023

La Fundació Onada i el Consell Esportiu del Tarragonès impulsen un any més les destacables Jornades Esportives per a persones amb discapacitat 2023/24 en la seva 28a edició. El conjunt de jornades esportives es dividiran en dos blocs, el primer d'octubre a desembre i el segon de gener a juliol. Les entitats ja poden realitzar la seva inscripció contactant al CET. Cal tenir en compte que les inscripcions per al primer bloc finalitzen el dilluns 16 d'octubre.


Al llarg de les jornades s'hi practicaran múltiples modalitats esportives, també es duran a terme activitats com Toc-bol, Beisbol, Tennis Taula, Bàsquet, Bowling, festes lúdiques d'hivern i d'estiu, trobades aquàtiques, entre d'altres. La primera trobada poliesportiva se celebrarà a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra el dijous 19 d'octubre. En el conjunt de jornades hi col·laboren una destacable suma d'institucions, entitats esportives i centres escolars d'arreu el Tarragonès, a les quals els estem molt agraïts per la seva important tasca i així possibilitar el conjunt de les jornades.


De cara al mes de febrer de 2024, es programaran novament les XVII Jornades d'Expressió Artística, com també la setena edició de la Lliga Esportiva Intercentres, la qual consisteix en un campionat de tres jornades on es practicaran tres disciplines esportives diferents.

 

Més informació: https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programes-ludic-esportius-per-a-persones-amb-diversitat-funcional/jornades-esportives-per-a-centres-ocupacionals-i-deducacio-especial/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar