Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  PLENA ACTIVITAT DELS PROGRAMES DE L’ÀREA DE COHESIÓ SOCIAL

PLENA ACTIVITAT DELS PROGRAMES DE L’ÀREA DE COHESIÓ SOCIAL

15/02/2023

Tant el consell esportiu com tots els altres agents col·laboradors i entitats participants, podem dir amb satisfacció que hem arribat ja a la màxima normalització del diferents programes de la nostra àrea de cohesió social, amb la total recuperació de totes les activitats que veníem desenvolupant com la incorporació de noves iniciatives que complementen una atapeïda oferta de diferents jornades, dirigides a persones amb discapacitat funcional, tant d’edat escolar com d’edat adulta.

 

Recentment, vam finalitzar el 1r Bloc de les XVII Jornades Esportives per a persones amb discapacitat (Informació XXVII Jornades Esportives), amb les 5 jornades programades, tancant-les amb  la celebració Festa d’hivern al Pavelló Municipal del Morell (Àlbum fotogràfic Festa Hivern) i una participació total d’aquest torn de 332 usuaris d’11 centres ocupacionals i escoles d’educació especial d’arreu del Camp de Tarragona. Ara ja estem treballant en el 2n bloc de les Jornades amb una programació de 6 trobades més, que es celebraran des de final de febrer fins al juliol, tancant el programa amb les ja clàssiques Festa Aquàtica i la Festa d’Estiu.

 

Paral·lelament a les jornades, hem pogut recuperar, després de dos anys sense poder-se desenvolupar, les Jornades d’Expressió Artística, amb la seva 16a edició Informació XVI Jornades Expressió Artística. S’han projectat 3 grups diferents, que són Onada Torredembarra-Tarragona; Ginac de Valls i Fundació Santa Teresa del Vendrell. Uns 45 usuaris d’aquests centres podran gaudir d’allò més amb les 3 sessions programades per grup amb la temàtica “El viatge dels Sentits”. Veure àlbum fotogràfic

 

Com a nova incorporació d’actuacions en la que també estem involucrats, cal fer esment que estem col·laborant amb el Projecte Inclubàsquet, donant suport logístic i tècnic a les diferents iniciatives que estan impulsant els seus promotors. El projecte té com a principal objectiu la creació de diferents equips estables vinculats a clubs de la demarcació i la dinamització de les trobades corresponents, facilitant la pràctica continuada de l’esport, en aquest cas mitjançant el bàsquet, per a persones amb diversitat funcional. Aquest passat diumenge, es va celebrar una primera trobada al pavelló del Sagrat Cor, amb la participació dels equips dels Orange Vendrell, CB Valls i TGN Bàsquet.

 

Més endavant, també tenim projectades les següents accions:

- II Cursa d’Orientació Unificada Orienteering SOLC. 15.04.23

- XV Trobada d’Escoles d’Educació Especial. 04.05.23. Anella Mediterrània, Tarragona.

- VI Lliga Esportives Intercentres (petanca, bitlles catalanes i toc bol). Maig i juny (3 jornades).

 

Podeu consultar tota l’agenda de la nostra àrea d’activitats per a persones amb diversitat funcional, al següent enllaç:

https://www.cetarragones.cat/contents/92515agenda-diversitat-funcional-2022-23.pdf

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar