Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET IMPULSA UNA IMPORTANT CONFERÈNCIA A CÀRREC DEL SR. XESCO ESPAR

EL CET IMPULSA UNA IMPORTANT CONFERÈNCIA A CÀRREC DEL SR. XESCO ESPAR

27/09/2022

El Consell Esportiu del Tarragonès organitza una important conferència de la mà i a càrrec del Sr. Xesco Espar Moya, conegut per la seva trajectòria esportiva en el món de l'Handbol, tan com a jugador i com a entrenador. Actualment, és professor d'INEFC llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i amb un Màster en Psicologia de l'Aprenentatge. Alhora, trasllada a la societat un missatge de superació, d'autoexigència, de lideratge i de motivació. Ha estat entrenador d'Handbol durant vint-i-dos anys en el F.C. Barcelona i ha estat guanyador de quatre copes d'Europa i quatre Lligues Asobal, entre d'altres.

 


La conferència, anomenada "Somiar, créixer i treballar en equip" se celebrarà el dimecres 26 d'octubre de 2022 a les 18:30h a l'Auditori Casa Cultural de La Pobla de Mafumet, situat a l'avinguda de la Generalitat, nº20. Hi poden assistir les persones vinculades al món esportiu que ho desitgin. També està dirigida al professorat d'Educació Infantil, Primària i Secundària. S'hi treballarà l'aprenentatge dels fonaments del rendiment personal, esportiu i professional, com també l'aprenentatge en com liderar i treballar en equip.

 


L'accés és totalment gratuït, només es requereix completar una inscripció prèvia a través de la plataforma del CET. La data límit d'inscripció és dimarts 25 d'octubre de 2022. Cal tenir present que per poder-hi assistir, serà necessari presentar la confirmació de la inscripció a l'entrada de l'auditori.

 


Enllaç d'inscripció aplicatiu Consell Esportiu del Tarragonès: https://tinyurl.com/humbxa9w

 

 

Podeu consultar el díptic informatiu de la conferència al final de la pàgina.

 

 


documents adjunts

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar