Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCADA LA 13ª EDICIÓ DE LA SETMANA DE LA IGUALTAT: DONES I ESPORT 2022

CONVOCADA LA 13ª EDICIÓ DE LA SETMANA DE LA IGUALTAT: DONES I ESPORT 2022

22/02/2022

Un any més, el Consell Esportiu del Tarragonès amb el suport del Consell Comarcal del Tarragonès i conjuntament amb 23 entitats i institucions del Tarragonès, convoca la XIII edició de la “Setmana de la Igualtat: dones i esport” en aquest 2022. L'oferta esportiva compta amb un calendari molt ampli d’activitats, que s’iniciarà el dissabte 5 de març i durarà fins el dia 20.


El programa, emmarcat dins dels actes de commemoració del “Dia Internacional de la dona” (8 de març), continua la seva progressió exponencial, com demostra la gran varietat d‘ofertes esportives i d’implicació d’entitats del territori, ajudant així a que l’esport femení es pugui visualitzar més, intentant fomentar la pràctica femenina de l’esport a la nostra comarca, facilitant l’accés a moltes noves experiències, tenint també en compte el fet de potenciar la vessant familiar de l’esport.

Totes les activitats tenen caire gratuït i estan obertes a tothom, evidentment i molt especialment, al col·lectiu de noies i dones del Tarragonès. Podeu consultar tota la informació (dossier i cartell) a la pàgina WEB del CET.

 

Informació completa:

https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programa-de-dones-i-esport/setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport/

La inscripció a les diferents activitats es podrà gestionar directament a la seu promotora de l’activitat en concret o també per l’aplicació telemàtica generada pel CET, en aquest cas fins el dimecres 2 de març, en el següent enllaç.

 

Formulari d'inscripció:

https://cetarragonesformacio.playoffinformatica.com/activitat/13/INSCRIPCIO:-DONA-I-ESPORT-SETMANA-DE-LA-IGUALTAT-2022/

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar