Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  BALANÇ FORÇA POSITIU DEL PLA PILOT DEL “PASSAPORT EDUNAUTA”

BALANÇ FORÇA POSITIU DEL PLA PILOT DEL “PASSAPORT EDUNAUTA”

22/07/2021

Finalitzada l’aplicació del pla pilot del programa “Passaport Edunauta” pel que respecta a les iniciatives coordinades des del CET, possibles gràcies a la gran implicació de les entitats esportives adherides (Club Gimnàstic, Club TAU de Tir amb Arc i AD Torreforta), el balanç que es pot fer ha estat del tot positiu amb unes dades participació força interessants i una òptima resposta de les diferents escoles que han dinamitzat internament la nostra oferta dins del seu alumnat.

 

Recordem que el Projecte Edunauta està liderat per la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa + Educació i gestionat a Tarragona per l’IMET (Institut Municipal d’Educació de Tarragona) i la Cooperativa Combinats i que el que pretén es treballar per tal de trencar les bretxes educatives en el fora escola i aconseguir que tots els infants gaudeixin d’activitats extraescolars, oportunitats d’enriquiment cultural o de lleure educatiu i esportiu en condicions d’equitat.

 

A la nostra oferta, distribuïda en 14 sessions durant als mesos de maig a juny, hi han participat un total de 72 alumnes de 5è de Primària de les següents escoles adscrites al projecte: Escola Sant Salvador; Escola Torreforta; Escola Els Àngels; Escola Saavedra i Salle Torreforta; distribuïts per activitats de la següent manera: Atletisme amb Club Gimnàstic (11/3 sessions); Bàsquet amb AD Torreforta (10/3 sessions); Patinatge en línia amb Club Gimnàstic (15/4 sessions); Tir amb arc amb Club TAU (36/4 sessions).

 

Pel proper curs, una vegada analitzats també tots els processos que afecten a un projecte d’aquest tipus i també amb el consens dels agents implicats, la proposta d’implantació del programa per a la seva optimització vindrà determinat pels següent criteris:

Fer una única activitat mensual per entitat adherida i modalitat esportiva.
Oferir una única activitat esportiva setmanal.
Inici: a partir de l’octubre. Finalització: juny. Durada de tot el curs escolar.

 

Podeu consultar el recull fotogràfic al nostre apartat de Flickr.

 

Informació general del programa

Informació aplicació del programa al CET

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar