Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  RENOVACIÓ DEL VINCLE DEL CET AMB SERVEIS SANITARIS DE TARRAGONA SL

RENOVACIÓ DEL VINCLE DEL CET AMB SERVEIS SANITARIS DE TARRAGONA SL

15/02/2021

Per tercer any consecutiu, el Consell Esportiu del Tarragonès i Serveis Sanitaris de Tarragona S.L. rubriquen l’acord de col·laboració mútua pel qual l’empresa seguirà donant cobertura als serveis preventius de les nostres activitats esportives, amb la facultat també d’obrir els serveis, amb les mateixes condicions, a les diferents activitats i esdeveniments generats per les nostres entitats adscrites (ajuntaments, escoles, entitats esportives,...).

A l’acte de la signatura, han estat presents la gerent de Serveis Sanitaris de Tarragona, Beatriz Hurtado, i la presidenta del CET, Estefania Serrano; tot coincidint amb el desig que progressivament els diferents escenaris siguin més favorables i que es puguin començar a desenvolupar i recuperar el màxim d’activitats possibles.

Dins de l’acord de col·laboració, també està previst la cessió de material sanitari específic destinat als diferents cursos de formació que convoquem, com també la possibilitat de convocatòries conjuntes de formacions dins l’àrea del suport vital bàsic i DEA.

Podeu consultar el díptic informatiu dels serveis i el full de sol·licitud externa del servei, amb les actualitzacions corresponents, a  https://www.cetarragones.cat/altres-serveis/servei-de-cobertura-sanitaria-desdeveniments/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar