Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET S’ADHEREIX AL PROTOCOL DE REPRESA DE LA UNIÓ DE CONSELLS ESPORTIUS

EL CET S’ADHEREIX AL PROTOCOL DE REPRESA DE LA UNIÓ DE CONSELLS ESPORTIUS

18/09/2020

El Consell Esportiu del Tarragonès, a l’igual que altres agents i institucions esportives del país, està treballant per anar projectant les diferents activitats que siguin viables amb la màxima cautela, en un curs que, de ben segur, serà diferent. L’objectiu principal en aquests moments és, òbviament, el de fomentar la pràctica esportiva i l’activitat física que sigui possible, sempre prioritzant la seguretat i la salut per damunt de qualsevol altre objectiu, com així hem tingut ocasió d’aplicar als recents casals esportius d’estiu celebrats a Altafulla, Perafort i La Pobla de Mafumet.

Per aquest motiu, el CET s’ha adherit al Protocol de Represa de les Activitats Esportives de la Unió de Consells Esportiu de Catalunya (UCEC), aprovat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i el PROCICAT, com és preceptiu. Aquest protocol general ens marcarà les línies bàsiques d’actuació, que es complementaran amb les mesures específiques de cada esport o activitat. Podeu consultar el protocol al següent enllaç de la nostra web  https://www.cetarragones.cat/contents/92633protocol-represa-ucec.pdf

En aquest sentit, us informem que conjuntament amb les diferents entitats col·laboradores, hem posposat l’inici de la Lliga comarcal de Cros fins que la situació permeti desenvolupar aquells crosos que siguin viables. Tanmateix, és la nostra intenció començar les lligues escolars i d’adults d’esports d’equip, com també jornades d’esports individuals i altres programes, quan l’escenari sigui propici i amb l’acord amb els diferents agents implicats. Es convocaran reunions de comitès específics amb les diferents entitats i escoles per tal d’analitzar conjuntament tots els processos, consensuar les alternatives possibles i definir, si s’escau, la programació corresponent.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: