Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ARRENCA AMB FORÇA LA XI SETMANA DE LA IGUALTAT

ARRENCA AMB FORÇA LA XI SETMANA DE LA IGUALTAT

05/03/2019

 

La XI Setmana de la Igualtat: Dones i Esport s'ha iniciat amb una prometedora resposta al gran nombre d'activitats programades amb l'objectiu de fomentar la pràctica continuada de l'esport en el col·lectiu de les dones, a més d'introduir noves modalitats esportives i donar a conèixer referents esportius de la nostra comarca.

 


Aquesta 11a edició, emmarcada dins dels actes de commemoració del "Dia Internacional de la dona" (8 de març), pretén arribar al nombre més gran de perfils possibles del col·lectiu de dones i incrementar dades d'edicions anteriors, en un programa que cada vegada més està assolint una major repercussió i implantació a la nostra comarca, gràcies a la gran implicació de moltes entitats i institucions del Tarragonès.

 


Les activitats van tenir inici aquest dissabte dia 2, finalitzaran el diumenge 10 de març. Teniu tota la informació del programa a l'enllaç de la nostra WEB https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programa-de-dones-i-esport/setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport/Les inscripcions encara es poden fer a l'entitat organitzadora de l'activitat corresponent o trucant al número de telèfon del CET.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: