Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCADES LES LLIGUES D'ADULTS DEL CE TARRAGONÈS 18/19

CONVOCADES LES LLIGUES D'ADULTS DEL CE TARRAGONÈS 18/19

21/08/2018

El Consell Esportiu del Tarragonès, per aquesta temporada 2018/19 (octubre/novembre a maig), convoca les següents lligues i competicions en l’àmbit del lleure per adults:

-          LLIGA DE BÀSQUET CET-CITY LEAGUE, que es jugarà al pavelló municipal de Campclar de Tarragona, els diumenges al matí.
-          XXXIX TORNEIG PME TARRAGONA FUTBOL SALA. Torneig convocat pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, amb el control tècnic del CET.  Els partits es jugaran els dissabtes a la tarda als pavellons municipals de Tarragona de Campclar, Riuclar i Sant Salvador.
-          LLIGUES DE FUTBOL 7 (lliga de cap de setmana i lliga entre setmana). Camps dels propis equips participants o derivats per l’organització.

A les competicions de futbol sala i futbol 7 es contempla la possibilitat de participar-hi a la Copa Catalana de Lligues d’adults, que es celebra al mes de juny.

Es poden consultar totes les convocatòries al següent enllaç de la nostra WEB:  http://www.cetarragones.cat/documentacio-i-competicions/

A banda d’aquestes competicions, també es convocaran, destinada a les COMUNITATS EDUCATIVES de centres escolars i entitats adscrites al CET (pares i mares, professorat, personal no docent, ex-alumnes, monitors i monitores,..), els tornejos no competitius de bàsquet i futbol sala, tant masculí i com femení.


documents adjunts

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: