Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  TROBADES PEDAGÒGIQUES: RUGBI I 10a JORNADA DE FORMACIÓ PEL PROFESSORAT

TROBADES PEDAGÒGIQUES: RUGBI I 10a JORNADA DE FORMACIÓ PEL PROFESSORAT

26/09/2017

Us comuniquem que podeu consultar als següents enllaços de la nostra web, les dues properes trobades pedagògiques, incloses dins el Pla de Formació del Departament d’Ensenyament i que, com és habitual des de fa ja 10 anys, convoquem conjuntament amb els Serveis Pedagògics del Tarragonès.

21.10.17. TALLER DE RUGBI A L’ESCOLA. Seu: Complex Educatiu de Tarragona. Suport tècnic: Club Rugby Tarragona.
http://www.cetarragones.cat/contents/1428039957diptic-jornada-formacio-rugbi-2017-_octubre_.pdf
L’equip tècnic del Club Rugby Tarragona ens desenvoluparà una sessió teòrica i pràctica per, principalment, iniciar l’esport rugbi al professorat,a nivell genèric, i amb totes les seves modalitats d’edat escolar (rugbi-touch, flag, ..) i dotar-lo de les eines adients per a la seva aplicació a l’escola, tant en horari lectiu com extraescolar.

28.10.17. X JORNADA DE FORMACIÓ PER A PROFESSORA D’EDUCACIÓ FÍSICA. Seu: Complex Educatiu de Tarragona
http://www.cetarragones.cat/contents/202480262x-jornada-formacio-professorat-ef-2017-_28-d'octubre_.pdf
Per aquesta edició, hem valorat potenciar la part de conferències amb dos matèries i un taller més pràctic que creiem de força interès pel col·lectiu del professorat i, també a nivell general. Per a les dues conferències, tindrem l’oportunitat de gaudir de la presència de dos professors de la Facultat de Blanquerna de Barcelona, molt acreditats dins del marc acadèmic (Enric M. Sebastiani i José M. Córdoba). Tanmateix, la gran experiència i formació de l’Angel Batlle, ens assegurarà un interessant taller al voltant de la bicicleta a l’escola.

Per l’interès general de totes aquestes i les futures trobades pedagògiques que es programin, s’ha considerat oportú obrir-les no únicament al col·lectiu de professionals de l’ensenyança, inscrits per la seva corresponent via del Departament d’Ensenyament; si no, també, a tots aquells agents esportius (coordinadors, monitors, estudiants universitaris, graus esportius, etc..) que en puguin estar interessats.

La data límit per aquest darrer col·lectiu finalitza el dimecres anterior, a cada corresponent jornada, tramitant la inscripció directament al Consell Esportiu del Tarragonès.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: