Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  35 EQUIPS REBEN ELS GUADORNS DELS JEEC 23/24 DEL TARRAGONÈS

35 EQUIPS REBEN ELS GUADORNS DELS JEEC 23/24 DEL TARRAGONÈS

14/06/2024

Aquest passat dimecres 12 de juny, el Pavelló Municipal de la Pobla de Mafumet va acollir de nou de l’acte de lliurament dels trofeus i guardons de les lligues d’esports d’equip de la Fase del Tarragonès, emmarcades dins de la convocatòria dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) del curs 2023/24, programa que convoca la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya,  encomanant als consells esportius el seu desenvolupament.


Un total de 35 equips d’edat escolar de les modalitats de bàsquet, futbol sala, futbol set, handbol i voleibol varen gaudir del seu merescut reconeixement públic. Pel seu lliurament vàrem tenir l’oportunitat de comptar amb la presència dels i de les següents  representants institucionals: Sr. Joan M. Sardà, alcalde de l’ajuntament de la Pobla de Mafumet; Sr. Aleix Rom, Representant Territorial de l’Esport a Tarragona; Sr. Salvador Ferré, president del Consell Comarcal del Tarragonès; Sra. Silvia Puerto, diputada del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona; Sr. José Gabriel Simó, representant a Tarragona i Terres de l’Ebre de la FC d’Handbol; Sr. Joan Salvadó, membre de la Representació Territorial de la FC de Basquetbol; diferents regidors d’esports de la comarca i membres de la comissió directiva del consell esportiu, encapçalats per la presidenta, Sra. Estefania Serrano, que va incidir a la seva salutació en la prioritat del foment dels valors com a principal eix en pràctica de l’esport escolar.

 

Molts d’aquests equips han tingut l’oportunitat també de representar al Tarragonès d’una manera molt digna a les diferents fases i trobades territorials i finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, als quals volem transmetre també la nostra felicitació, com també a aquells equips que han participat a les diferents modalitats dels jocs esportius escolars.

 

Podeu consultar la relació d’equips guardonats al següent enllaç de la nostra WEB:

https://www.cetarragones.cat/documents/75914equips-classificats-esports-dassociaci-fase-comarcal-2023-24.pdf

 

També teniu a la vostra disposició l’àlbum de fotografies a: 

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720317987426

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar