Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  DINÀMICA TROBADA ESPORTIVA PER ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL AL CAMPUS EDUCATIU DE TARRAGONA

DINÀMICA TROBADA ESPORTIVA PER ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL AL CAMPUS EDUCATIU DE TARRAGONA

24/04/2024

Un any més, es va tornar a celebrar la Trobada Esportiva d'Escoles d'Educació Especial, en la seva 16a edició, el passat divendres 19 d'abril de 2024. Aquest any, es va tornar a desenvolupar al Campus Educatiu de Tarragona tot gaudint d'un ambient esportiu excel·lent. La trobada va ser organitzada pel CEE SOLC, l'Institut Cal·lípolis de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès.

 

En aquesta jornada hi varen participar fins a 7 centres d'Escoles d'Educació Especial d'arreu de la província de Tarragona: CEE Estela de Tarragona, CEE Sant Rafael de Tarragona, CEE Garbí del Vendrell, CEE Alba de Reus, CEE Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre, Nostra Senyora del Mar de Reus i CEE SOLC de Tarragona, sumant un total de més de 150 participants.

 

L'alumnat de l'Institut Cal·lípolis van dissenyar i desenvolupar les activitats esportives que tots els nens i nenes van poder gaudir al llarg del matí. Aquestes es van dividir en múltiples estacions. En el camp de beisbol del Campus Educatiu de Tarragona es van practicar les activitats de jocs de punteria. A la zona propera d'olivers, es van destinar les d'exploració. En el camp de rugbi, es van desenvolupar les activitats de ritmes musicals i, també, les de jocs cooperatius.

 

Un cop finalitzades, es va fer l'entrega d'un obsequi a tots els participants per part del Sr. Aleix Rom, representant Territorial a Tarragona de la Secretaria General de l'Esport i, també, gràcies a la col·laboració del Port de Tarragona. Volem agrair a totes les entitats la seva participació i a l'equip de voluntaris per donar suport al llarg del seu desenvolupament, com així també al Campus Educatiu de Tarragona per facilitar les instal·lacions per aquesta trobada tan única.Àlbum de fotografies: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720316457241

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar