Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L'AGRUPACIÓ ATORGA UN RECONEIXEMENT AL CET PER LA IMPLEMENTACIÓ DEL PCEE

L'AGRUPACIÓ ATORGA UN RECONEIXEMENT AL CET PER LA IMPLEMENTACIÓ DEL PCEE

21/11/2023

El passat 16 de novembre de 2023 es va celebrar la 4a edició dels Premis Pla Català d'Esport a l'Escola a la sala d'actes de l'INEFC de Barcelona. Aquest esdeveniment, organitzat per l'Agrupació d'associacions d'esport escolar de Catalunya, vol donar un reconeixement a aquelles entitats i institucions que han destacat per la seva tasca desenvolupant el programa del PCEE al llarg del curs 2022/23. Hi van ser convidats centres, AEES, SEE, coordinadors, consells esportius i dinamitzadors de tota Catalunya.

 

El Consell Esportiu del Tarragonès va quedar finalista en la categoria de CONSELLS ESPORTIUS. El nostre Vicepresident Esportiu Sr. Xavier Prim, acompanyat pel Coordinador General del CET, va recollir el premi diploma entregat per la Sra. Anna Caula, Secretària General de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, i el Sr. Salvador Valls, representant de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

 

El CET agraeix aquest reconeixement i continuarà treballant per implementar el millor possible el programa del PCEE arreu dels centres del Tarragonès, tot impulsant la pràctica de l'esport en edat escolar.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar