Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONSTITUÏDA LA NOVA COMISSIÓ DIRECTIVA DEL CET AMB LA PRESIDÈNCIA D’ESTEFANIA SERRANO

CONSTITUÏDA LA NOVA COMISSIÓ DIRECTIVA DEL CET AMB LA PRESIDÈNCIA D’ESTEFANIA SERRANO

26/10/2023

Aquest passat dimecres, 25 d’octubre, es va celebrar la darrera reunió de la junta electoral que ha tutelat tot el procés electoral per a la definició de la nova comissió directiva del Consell Esportiu del Tarragonès que regirà l’entitat durant els pròxims 4 anys (2023-2027). Una vegada aprovades les candidatures presentades la setmana passada i, sent coincident amb el nombre de vacants de cada estament corresponent (Consell Comarcal del Tarragonès; clubs i associacions esportives; centres educatius i federacions), ahir es va procedir a l’acceptació del càrrec com a membres de la comissió directiva i a l’elecció dels càrrecs directius d’aquesta.

 

En primer lloc, es va definir la persona que ostentarà la màxima representació del Consell Esportiu per aquest següent mandat, recaient de nou en la persona de la Sra. Estefania Serrano Agudo; com també els dels diferents càrrecs directius de l’entitat, tots ells escollits per unanimitat.

 

- Vicepresident executiu: Sr. Pere Valls Miró
- Vicepresidenta institucional: Sra. Rosa Maria Sánchez Pérez
- Vicepresident esportiu: Sr. Xavier Prim Cusidó
- Tresorer: Sr. Josep Maria Adam Anfrons
- Secretari: Sr. Sebastià Gilart Gatius

 

La resta de membres que configuraran la comissió, amb el càrrec de vocals, són els següents:

Sr. Alex Cañas Torres; Sr. Raül Garcia Vicente; Sra. M. Teresa Fuster Amades; Sr. Bernardo Álvarez Merino; Sr. Gerard Monguió Figuerola i Sr. Víctor Neila Garachana.


La presidenta Estefania Serrano va intervenir per agrair la tasca dels components de la junta electoral; donar la benvinguda a les persones que s’incorporen a la comissió directiva i per fer valdre la dedicació i la implicació dels membres de l’etapa anterior, molts dels quals en segueixen formant part de la mateixa.

 

Així mateix, va remarcar les línies d’actuació que caracteritzen al Consell Esportiu del Tarragonès, com és el compromís pel foment de l’esport escolar, de l’esport per a tothom i pel suport als municipis del Tarragonès i, molt especialment, per la gran implicació de l’entitat amb el vessat inclusiu i de cohesió social de l’esport i de l’activitat física.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar