Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA CURSA INCLUSIVA I ADAPTADA DE TARRAGONA ES CONSOLIDA A LA SEVA 3a EDICIÓ

LA CURSA INCLUSIVA I ADAPTADA DE TARRAGONA ES CONSOLIDA A LA SEVA 3a EDICIÓ

24/10/2023

El passat dissabte 21 d'octubre de 2023 es va celebrar la tercera edició de la Cursa Inclusiva i Adaptada de Tarragona al Parc Francolí del municipi, la qual va ser força nombrosa tot sumant més de 180 participants. L'activitat va iniciar a les 11 del matí i va estar desenvolupada per la Fundació Onada, pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona i pel Consell Esportiu del Tarragonès, sumant també amb el control tècnic del Club Gimnàstic de Tarragona, així com el suport de diferents entitats i centres d'arreu del territori.

 

Es van disputar un conjunt de proves de diferents longituds on les persones esportistes de capacitats diverses van gaudir d'una competició esportiva plena d'emocions. Cal destacar que la jornada va ser totalment inclusiva, és a dir, hi varen participar tota mena de persones, independentment de les seves capacitats funcionals. Les curses, que no tenien cap límit de temps, es van iniciar amb una cursa de vint metres, continuant posteriorment amb altres curses de quaranta i seixanta metres. L'última cursa es va disputar al final de la jornada sumant un quilòmetre, i essent la més llarga, on primer van participar esportistes amb caminadors o cadira de rodes i, a continuació, una nova cursa a peu. En total, van sumar fins a cent vuitanta participacions en el total de les proves i també es va gaudir del ball dels gegants del Col·legi de les Dominiques de Tarragona de la mà dels mateixos esportistes acompanyats pels aplaudiments de tot el públic assistent.La majoria de les persones participants provenien d'entitats socials i educatives de Tarragona del sector de la diversitat funcional i es va comptar també amb la participació activa de la Fundació Estela, l'AMPA del Col·legi de les Dominiques de Tarragona, les associacions Astafanies i Todos en Azul, l'escola SOLC i el Centre d'Educació Especial San Rafael, que també varen aportar el necessari per acabar de completar l'èxit de la jornada sumant detalls com l'entrega de medalles, senyalització amb pictogrames, entre altres col·laboracions.


Un any més, des del Consell Esportiu del Tarragonès volem fer valdre la importància d'aquesta activitat anual que possibilita a totes les persones a gaudir de l'esport de forma inclusiva, adaptada i igualitària.

 

Podeu consultar l'àlbum fotogràfic de la jornada a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720312153604.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar