Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CELLER DE VILA-SECA ACULL LA XV GALA AVRIGA FVSCVS 2023

EL CELLER DE VILA-SECA ACULL LA XV GALA AVRIGA FVSCVS 2023

11/10/2023

El Celler de Vila-seca va ser escenari, el passat divendres, de la gala de lliurament dels guardons dels Premis i de la Beca Avriga Fvscvs 2023, la qual es convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès. La gala va iniciar amb un impactant vídeo com a mostra del fil conductor de la temàtica d'aquesta edició, la salut mental i l'esport.


Seguidament, la 1a tinenta d'alcalde de Vila-seca, Sra. Manuela Moya, com a municipi amfitrió de l'esdeveniment i la presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, Sra. Estefania Serrano, van donar les oportunes salutacions fent especial esment, als valors inherents de l'esport i la reivindicació de l'esport femení com a gran eina per continuar assolint fites per la igualtat.

 

A continuació, es va procedir al lliurament de les distincions directes a esportistes, equips o entitats per part dels alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores presents dels 14 ajuntaments del Tarragonès que han volgut fer aquest reconeixement públic, amb els següents guardons atorgats: Joan Bargués (Altafulla); equip futbol aleví del Centre d'Esport Constantí (Constantí); Marc Claramunt (Creixell); Èlia Canales (El Catllar); Marc Zubero (El Morell); Iker Córdoba (els Pallaresos); David Garcia (la Canonja); María Pitarch (Vespella de Gaià); Daniel Castillo (Tarragona); Club Pàdel Perafort (Perafort i Puigdelfí); Programa de Natació Adaptada – Associació Aiguamarina (Salou); Guàrdia Municipal (La Pobla de Mafumet); Projecte Esportiu Inclusiu – Fundació Onada (Torredembarra) i Patí Club Vila-seca (Vila-seca).


Dins de l'apartat acadèmic dels Avriga Fvscvs es va procedir a continuació a lliurar els guardons de la Beca per treballs de recerca o de síntesi d'estudiants de secundària, al presentat per l'alumna de l'Institut Martí i Franquès al curs 22/23, Larisa Polanco i als representants del seu institut, pel seu treball "Pla de Promoció del Beisbol i del Softbol a Tarragona", un treball amb una gran aplicabilitat i rigor metodològic.


Ocell de Foc” va ser la temàtica d'interès escollida per la gala en aquesta XV edició. Els seus representants van informar seguidament de les seves accions desplegades amb l'objectiu principal de donar suport i orientació a joves amb algun patiment emocional o amb algun problema de salut mental, incidint expressament en els beneficis de la pràctica esportiva i de l'activitat física per combatre i mitigar els patiments emocionals, tot desenvolupant una engrescadora i participativa dinàmica amb el nombrós públic assistent.


L’acte va finalitzar amb el lliurament dels Premis 2023 de les diferents categories convocades, que van ser una gran mostra, conjuntament amb les distincions municipals, de la potencialitat de l'esport comarcal i de l'evident creixent compromís general en impulsar els valors de l'esport i del seu vessant inclusiu i de cohesió social.

Els guardonats, segons dictamen del jurat dels Premis, van ser els següents: Futbol Club Tàrraco; Carlos Garcia Belloso; Projecte Originals CBT-SOLC; Projecte Solidari Drac Artcai; Rafael Llátser; Projecte Bàsquet 4ALL - Escola Joan XXIII; Sergi Amat; Equip Futbol Cadet Masculí Club Gimnàstic; Equip Infantil Masculí Club Hoquei Vila-seca; Equip Bàsquet Aleví Masculí AEE Elisabeth de Salou; Pau Crespo; Ona Rossell, tancant amb el Premi Avriga Fvscvs Especial, que atorga directament la comissió directiva del CET, que enguany va recaure en la persona de Bernardo Álvarez.

 

En total, 28 van ser el premis i guardons al llarg de la gala.

 

 

Díptic Guardons Premis i Beca Avriga Fvscvs 2023https://www.cetarragones.cat/contents/28642diptic-premiats.pdf

 

Vídeo complet de la XV Gala Avriga Fvscvs: https://www.youtube.com/watch?v=Sct4O312lYU

 

Àlbum de fotografies: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720312239116

 

Més informacióhttps://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar