Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ES PRESENTA LA 3ª EDICIÓ DE LA CURSA INCLUSIVA I ADAPTADA DE TARRAGONA

ES PRESENTA LA 3ª EDICIÓ DE LA CURSA INCLUSIVA I ADAPTADA DE TARRAGONA

10/10/2023

El Pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona va acollir, ahir dilluns 9 d'octubre, la presentació de la 3a edició de la Cursa Inclusiva i Adaptada de Tarragona. L'acte va comptar amb la participació del Conseller d'Esports, Berni Álvarez; la Consellera de Diversitat Funcional i Discapacitat, Cecilia Mangini; Sebastià Gilart, vocal de la comissió directiva del Consell Esportiu del Tarragonès; i Elena Rodríguez, cap de comunicació de la Fundació Onada i coordinadora de la cursa.

 

A la presentació es va comunicar que, la ja habitual cursa anual, es celebrarà el dissabte 21 d'octubre en jornada matinal en el Parc Francolí de Tarragona amb l’objectiu de fomentar l’esport adaptat i sensibilitzar a la ciutadania sobre les dificultats i capacitat de superació de les persones, l’empenta de les famílies, i la necessitat d'acomplir activitats inclusives, adaptades i amb suports perquè tothom hi pugui participar. S'hi efectuaran diferents curses a escollir, amb distàncies de 20, 40, 60 metres i d'un quilòmetre. El conjunt de curses són totalment participatives i sense temps límit per completar el recorregut. Estan obertes a persones de totes les edats amb diversitat funcional, discapacitat, TEA o altres circumstàncies. Es podrà participar en les modalitats de cadira de rodes, caminador o deambulant i triar recorregut en línia recta amb distàncies adaptades (20, 40 i 60 metres) i un recorregut no adaptat d’1 km al voltant del parc.

 

Representant el Consell Esportiu del Tarragonès, en Sebastià Gilart va manifestar que és una gran satisfacció poder formar part activa d’aquest treball en xarxa amb diferents entitats i institucions, per seguir impulsant i consolidant aquest esdeveniment, aportant tota la nostra experiència i capacitat per continuar incidint en el foment de la cohesió social i de la integració, ratificant la nostra trajectòria i compromís de gairebé trenta anys implicats en la projecció de diferents actuacions en aquesta àrea. També va fer menció a la tasca que desenvolupa el nostre equip tècnic i a la gran implicació del grup de voluntariat del consell esportiu, que permet també fer realitat i optimitzar aquestes accions.

 

Així doncs, el CET us emplaça al conjunt d'interessats i d'interessades a participar en la cursa. Per fer-ho, només caldrà completar una inscripció gratuïta, amb data límit el 16 d'octubre de 2023, a través del formulari següent: 

 

- Formulari d'inscripcióhttps://bit.ly/46j4YNQ

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar