Consell Esportiu del Tarragon猫s
Inici  >  Not铆cies  >  ARRIBA LA GALA DE LA 15a EDICI脫 DELS PREMIS i BECA AVRIGA FVSCVS 2023

ARRIBA LA GALA DE LA 15a EDICI脫 DELS PREMIS i BECA AVRIGA FVSCVS 2023

06/10/2023

El Consell Esportiu del Tarragonès organitza un any més la Gala dels Premis i de la Beca Avriga Fvscvs. Enguany, a la seva 15a edició, l'amfitrió de la Gala 2023 serà l'Ajuntament de Vila-seca i se celebrarà el pròxim divendres 6 d'octubre a les 18:30鈥痟 al Celler de Vila-seca, un excel·lent marc pel seu desenvolupament.

Els Avriga Fvscvs s'han convertit en un marc referencial territorial i continuen assolint el seu objectiu inicial d'oferir una plataforma de visualització i reconeixement a diferents agents esportius de la nostra comarca, institucions públiques i entitats privades i, molt particularment també, pel que respecta als i les esportistes de diferents àmbits, tant escolar com federat, d'esport adaptat i per a tothom i per a totes aquelles persones i iniciatives amb trajectòries o aportacions especialment rellevants. Any rere any, les diferents edicions gaudeixen d'un alt grau de representativitat i d'implicació del sector esportiu i institucional de la nostra comarca.

En primer lloc, es procedirà al lliurament de les distincions directes a esportistes, equips o entitats que 14 ajuntaments de la comarca han volgut destacar i posar en reconeixement la seva trajectòria i mèrits o per l'aportació al foment de l'esport o de l'activitat física local, amb una conseqüent alta representativitat municipal a la gala. Els ajuntaments que han presentat distinció han estat Altafulla; Constantí; Creixell; El Catllar; El Morell; Els Pallaresos; La Canonja; Vespella de Gaià; Tarragona; Perafort i Puigdelfí; Salou; La Pobla de Mafumet; Torredembarra i Vila-seca.

 

A continuació, s'efectuarà l'entrega de la Beca Avriga Fvscvs '23 a un dels treballs de recerca o de síntesi d’estudiants de Secundària que es van realitzar durant el passat curs acadèmic 2022/23, amb un total de quatre alumnes i centres educatius representats. L’objectiu de la Beca és el de fomentar el treballs de recerca o d’estudis d’investigació, relacionats amb l’esport i l’activitat física, afavorir i fomentar la investigació en temes d’utilitat pràctica i social en l’àmbit esportiu, en qualsevol de les seves vessant, com també estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat.

 

Finalment, es durà a terme l'entrega dels diferents guardons de les 12 categories dels Premis Avriga Fvscvs '23, incloent-hi el Premi Especial que atorga el consell esportiu directament. Esportistes i equips d’edat escolar, diferents projectes i programes, persones, iniciatives de valors i de cohesió social, donaran una excel·lent  perspectiva de l’esport a la comarca del Tarragonès

 

La Gala serà retransmesa en directe per la plataforma de Youtube, Twitch i de Facebook Live perquè tothom la pugui seguir, gaudir i compartir al moment.

 

     -   Facebook Live: https://www.facebook.com/cetarragones

     -   Youtube: https://www.youtube.com/cetarragones

     -   Twitch: https://www.twitch.tv/cetarragones

 

Més informació: https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col路laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilitzaci贸. M茅s informaci贸 aqu铆 Tancar