Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET REP UN RECONEIXEMENT PER LA IMPLICACIÓ EN EL CASAL DE L'AUTISME DE TODOS EN AZUL

EL CET REP UN RECONEIXEMENT PER LA IMPLICACIÓ EN EL CASAL DE L'AUTISME DE TODOS EN AZUL

22/09/2023

El teatre Tarragona va omplir-se de solidaritat acollint la III Gala Benèfica organitzada per Todos en Azul amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès, amb l'objectiu de recaptar fons econòmics pel proper Casal de l'Autisme que ja es programa anualment a Tarragona. La nostra presidenta, Sra. Estefania Serrano, va recollir un reconeixement per la implicació del CET en el Casal de l'Autisme de Todos en Azul, juntament amb altres agents, entitats i institucions implicades.

 

"Aladín, un musical genial" va protagonitzar la gala benèfica, essent un espectable que va oferir una combinació ideal gràcies a la màgia del conte, l'espectacularitat del musical, l'encant de les aventures de "Les mil i una nits" omplint l'escenari de palaus luxosos i basars bulliciosos, tot traslladant el públic en un indret oriental remot. La mateixa va ser conduïda per en Helder Moya tot iniciant-la amb el lliurament de reconeixements a entitats, empreses i institucions que han col·laborat amb l'entitat de Todos en Azul; alhora, va ser dirigida per en Pau Tules de Tarraco Produccions S.L., amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona. Per finalitzar la Gala, després de l'espectacle, la Bandarra Street Orkestra de Montblanc va actuar tocant ritmes de xaranga.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar