Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA PRIMERA TROBADA DE COORDINADORS DEL PCEE ESDEVÉ SATISFACTÒRIA

LA PRIMERA TROBADA DE COORDINADORS DEL PCEE ESDEVÉ SATISFACTÒRIA

22/09/2023

Aquest passat dimecres, el Club de Golf Costa Daurada va acollir la 1a TROBADA DE COORDINADORS/ES DEL PLA CATALÀ DE L’ESPORT DEL TARRAGONÈS (PCEE). La jornada està inclosa dins del Pla de Formació de Zona del Servei Educatiu del Tarragonès del Departament d’Educació, com a trobada pedagògica, i dirigida als centres educatius del Tarragonès adscrits al PCEE.  Fins a 40 professionals de l’Educació Física, pertanyents a 38 centres educatius, van participar activament a la trobada que tenia, com a objectiu principal, poder informar i tractar tots els assumptes i els processos inherents a la implementació del PCEE al territori, complementant la jornada amb una part ludicoesportiva i d’intercanvis d’experiències, que va tenir una gran acceptació per part dels participants.

 

Des de la Representació Territorial de l’Esport, els Serveis Territorials del Departament d’Educació i el Consell Esportiu del Tarragonès, promotors de la convocatòria, s’ha valorat molt positivament la trobada que, de ben segur, servirà per poder optimitzar la implementació del programa i el reforçament dels vincles entre tots els agents involucrats en el seu desenvolupament.

 

A l’acte de salutació , es va comptar amb la presencia del representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Sr. Aleix Rom, i de l’inspector del Departament d’Educació, Sr. Francesc Seritjol.

 

Podeu consultar l'àlbum de fotografies de la trobada en el següent enllaç:

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720311362193/with/53202908236/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar