Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CELEBRADES LES REUNIONS DELS JURATS DELS PREMIS I DE LA BECA AVRIGA FVSCVS 2023

CELEBRADES LES REUNIONS DELS JURATS DELS PREMIS I DE LA BECA AVRIGA FVSCVS 2023

26/07/2023

Ahir, dimarts 25 de juliol, varen tenir lloc les respectives reunions dels jurats de la Beca i dels Premis Avriga Fvscvs 2023, que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès. Primerament, el jurat de la Beca va analitzar i deliberar els treballs presentats a la convocatòria corresponents a la modalitat de Treballs de recerca o síntesi d'estudiants realitzats durant el curs 2022/23. Es van rebre 4 treballs de recerca provinents de 4 instituts de la comarca: Martí i Franqués de Tarragona; Cal·lípolis de Tarragona, Ramón de la Torre de Torredembarra i Institut Torredembarra, tots ells amb uns òptims graus d'aplicabilitat, interès i estructuració.

 

La composició del jurat de la Beca, escollit a proposta de la comissió directiva del CET i presidit per la Sra. Estefania Serrano, va ser integrat per diferents professionals i docents vinculats a l’àmbit educatiu i universitari, com la Sra. Elisa Vedrina, i el Sr. Pau Arbós; la Sra. Carmen Quilez, en representació del COPLEFC i, també, pel president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Salvador Ferré que han aportat la seva experiència, visió acadèmica i rigor metodològic per tal de definir el treball mereixedor del primer premi.


Tot seguit, es va procedir a la reunió del jurat dels Premis que, en aplicació del que contemplen les bases, va estar integrat per les següents persones: Presidenta del jurat, Sra. Estefania Serrano (presidenta del CET); Vicepresident del jurat: Sr. Salvador Ferré (president del Consell Comarcal del Tarragonès); Vocals: Sr. Pere Valls (Vicepresident del Consell Esportiu del Tarragonès), Sr. Alberto Miguel Bartolomé (Regidor d'esports de l'Ajuntament de Vila-Seca), Sr. Ignacio López (representant de l'Institut Collblanc de La Canonja), Sra. Andrea Tamara Mazzanti (presidenta del Club Nàutic de Tarragona), Sra. Gemma Solé (esportista, directiva i professora de reconeguda rellevància) i Sr. Joan Andreu Pérez (periodista del mitjà de comunicació Tarragona Ràdio).


El jurat va debatre i dictaminar en profunditat sobre les 23 candidatures presentades, dins un ampli ventall i representativitat d'agents esportius, propostes i entitats de la comarca, per tal de definir els corresponents guardons dins les 11 categories convocades amb deliberació del jurat.


La Gala de Lliurament dels corresponents guardons tindrà lloc el divendres 6 d'octubre en jornada de tarda al Celler de Vila-seca. A l'acte de lliurament, també s'afegiran les diferents distincions directes que hagin presentat els ajuntaments de la comarca, tal com també es regula a la convocatòria dels Premis.

 


Més informació a https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar