Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET IMPLICAT AMB DIFERENTS INICIATIVES INTEGRADORES I SOLIDÀRIES

EL CET IMPLICAT AMB DIFERENTS INICIATIVES INTEGRADORES I SOLIDÀRIES

23/06/2023

Avui, divendres 23 de juny, el Consell Esportiu del Tarragonès ha rubricat dos acords per seguir impulsant i potenciant l’Àrea de Cohesió Social i Solidària, conjuntament amb altres entitats; en aquest cas, implicant-se activament amb dos projectes força interessants i integradors dins nostre territori.

 

En primer lloc, s'ha procedit a la signatura del conveni amb l’Associaciô Projecte Solidari Drac Artcai, pel qual donem suport a diferents iniciatives, fins i tot conjuntes, bàsicament a partir de la generació d’activitats d’escacs en edat escolar o popular, amb l’objectiu d’apadrinar el lliurament de contes del Drac Artcai dirigits a infants hospitalitzats de la comarca.

 

Posteriorment, s'ha formalitzat també l’acord amb el Projecte Inclubàsquet, entitat que té com a principal objectiu la pràctica continuada del bàsquet, dirigida a l’àmbit de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i de Persones amb Discapacitat Física; participant el nostre consell esportiu amb la col·laboració logística i tècnica a les actuacions que es desenvolupin al nostre àmbit territorial, com també incloent-los a diferents jornades ludicoesportives que generem des del mateix CET dins dels nostres programes dirigits als centres amb persones amb diversitat funcional.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar