Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONCLOUEN SATISFACTÒRIAMENT ELS TALLERS ESPORTIUS I LÚDICS DE FI DE CURS

CONCLOUEN SATISFACTÒRIAMENT ELS TALLERS ESPORTIUS I LÚDICS DE FI DE CURS

23/06/2023

El Consell Esportiu del Tarragonès participa en les Festes de Fi de Curs de diversos centres educatius del Tarragonès organitzant i desenvolupant un conjunt de tallers esportius i lúdics per l'alumnat. L'Escola Cal·lípolis de La Pineda, l'Institut Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, l'Escola Arquitecte Jujol dels Pallaresos i l'Escola Salvador Espriu de Roda de Berà han gaudit del nostre servei per festejar la fi de curs 2022/23, en aquest cas, tot fent activitats dins del marc del Pla Català d'Esport a l'Escola (PCEE).

 

Durant 8 dies d'activitats en les dues últimes setmanes de maig, a l'Escola Cal·lípolis de La Pineda, es van fer activitats de tota mena com rubgi cinta de la mà del , jocs de punteria, Toc-bol i danses urbanes. L'experiència de l'alumnat va ser molt positiva i van gaudir de les activitats en el pavelló municipal de Salou proper a l'escola.

 

El passat dilluns 19 de juny, a l'Institut Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, l'alumnat de 2n, 3r i 4t d'ESO, va practicar múltiples activitats esportives com el tocbol, el beisbol, les bitlles catalanes, la petanca, el bàdminton, tennis taula i altres jocs esportius. Els alumnes de l'institut, van realitzar un seguit de rotacions per les diverses estacions durant el llarg de la jornada matinal.

 

A l'Escola Arquitecte Jujol, es van dur a terme activitats esportives dirigides a l'alumnat d'infantil i de primària al llarg del dimarts 20 de juny. El pati escolar i el camp municipal proper al centre es van omplir d'activitats com els jocs de punteria, ritmes i balls, tocbol, petanca, rugbi cinta i Trick Shot, una modalitat de futbol carrer on es juga sense porter.

 

Tant el dimecres com el dijous, 21 i 22 de juny respectivament, el CET va desenvolupar tallers a l'Escola Salvador Espriu de Roda de Berà. En el primer dia, els alumnes més petits de l'escola dels cursos d'infantil, van gaudir de múltiples activitats lúdiques com jocs de punteria, jocs cooperatius i, fins i tot, una activitat musical molt divertida. El dijous, els alumnes de primària van practicar múltiples jocs esportius com el tocbol, bitlles catalanes, petanca, beisbol i, per finalitzar cada rotació, una activitat de ball engrescadora.

 

Al llarg del desenvolupament d'aquests tallers, el Consell Esportiu del Tarragonès, ha comptat amb la col·laboració del Club de Beisbol Wolves de Tarragona, per desenvolupar les activitats de beisbol i de futbol sala; també amb la col·laboració del Salou Academy Rugby Club que va dur el control tècnic de l'activitat de rugbi cinta i amb l'Associació de Tocbol per desenvolupar conjuntament les activitats d'aquesta modalitat esportiva.

 

El CET convida a tots els centres educatius interessats a confiar en el servei de monitoratge per desenvolupar tota mena d'activitats esportives, tallers o extraescolars al llarg del curs escolar de forma continuada o en dates puntuals que així ho requereixin. També, a fer ús de la subvenció del PCEE aquells centres que la disposin. Per gaudir d'aquest servei d'activitats i monitoratge, només és necessari contactar amb el CET trucant al 977 24 94 84 o enviant un email a info@cetarragones.cat

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar