Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ES DESENVOLUPA SATISFACTÒRIAMENT LA TROBADA PEDAGÒGICA D'ACTIVITATS AQUÀTIQUES

ES DESENVOLUPA SATISFACTÒRIAMENT LA TROBADA PEDAGÒGICA D'ACTIVITATS AQUÀTIQUES

20/06/2023

El passat dissabte 17 de juny es va celebrar la trobada pedagògica d'activitats aquàtiques a l'abast de l'escola. La trobada va estar organitzada conjuntament pel Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, el Reial Club Nàutic de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès, i es va celebrar de manera satisfactòria a les instal·lacions del propi club, al Port Nàutic de Tarragona.

 

Aquesta jornada formativa, inclosa dins del Pla de Formació de Zona del Departament d'Educació, ha anat dirigida al professorat d'educació física i també a altres agents esportius, amb l'objectiu de fomentar la pràctica de diferents modalitats aquàtiques orientades al professorat per adquirir coneixements sobre el medi aquàtic i poder implementar-ho dins de l'àmbit escolar. Hi varen participar un conjunt de 20 persones, resultant una jornada única i divertida, on es van fer diferents activitats com caiac, paddelsurf, vela i inflables aquàtics amb el control tècnic de l'equip del Club.

 

Podeu consultar més fotografies de la jornada seguint el següent enllaç: 

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720309200419

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar