Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  GRAN TROBADA D'ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL AL PALAU D'ESPORTS DE TARRAGONA

GRAN TROBADA D'ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL AL PALAU D'ESPORTS DE TARRAGONA

05/05/2023

Ahir dijous 4 de maig es va celebrar la XV Trobada Esportiva d'Escoles d'Educació Especial a l'emblemàtica instal·lació del Palau d'Esports Catalunya de Tarragona, dins de l'Anella Mediterrània, gràcies a la col·laboració del Patronat Municipal d'Esport de Tarragona. A la jornada, organitzada pel Club Esportiu i Escola SOLC, l'Institut Cal·lípolis i el Consell Esportiu del Tarragonès, hi van participar prop de dues-centes persones esportistes amb diversitat funcional. Enguany, es van dur a terme activitats i jocs esportius relacionats amb l'esport del Bàsquet.


En aquesta quinzena edició, hi han participat un conjunt d'onze escoles d'arreu de la província de Tarragona com CEE Estela de Tarragona, Nostra Senyora del Mar de Reus, Escola Alba Reus, CEE Font del Lleó de Reus, CEE Sant Rafael de Tarragona, CEE Jeroni de Moragas de Mora d'Ebre, CEE Garbí del Vendrell, CEE l'Àngel Apasa d'Amposta, CEE Tilmar de Montblanc, IFE Institut Narcís Oller de Valls i Escola SOLC de Tarragona.


Les persones esportistes van poder escollir entre dues modalitats de participació. Per una banda, es varen disputar partits de 4 x 4 on van participar un conjunt de vuit equips en dues competicions paral·leles segons el seu nivell d'habilitat, ja fora inicial o avançat. Aquests partits van ser tutelats per l'Associació Inclubàsquet i monitors de pràctiques del CET. Per altra banda, i al mateix temps, la gran part d'esportistes van gaudir d'una participació general que va consistir en cinc estacions amb diferents activitats, les quals van gaudir rotativament. L'alumnat de l'Institut Cal·lípolis va tutelar les activitats on es va practicar Toc-bol, Korfbal, jocs d'habilitats, ball musical fent ús de pilotes de bàsquet i altres jocs amb cistelles convencionals. Agraïm especialment la implicació dels alumnes de l'institut d'IFE (Itinerari Formatiu Específic). A més, una vegada més, hem pogut comptar amb la indispensable ajuda i col·laboració de l'equip de voluntaris APiFV del Consell Esportiu del Tarragonès que van demostrar la seva experiència i qualitat humana.


Un cop finalitzada l'activitat esportiva, les entitats van passar a recollir un obsequi de participació gràcies a la col·laboració, novament, del Port de Tarragona, proveint de bosses d'estiu per a tothom. A continuació es va procedir a fer la fotografia de família a l'entrada del palau on destaca la gran unió i alegria de l'esdeveniment. A la una del migdia, la majoria d'entitats es van quedar a dinar arreu del recinte de l'Anella Mediterrània, recuperant energia per una última activitat final i conjunta de ball dins del palau, en aquest cas, dirigida per SOLC.

 

 

Àlbum de fotografies: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720308024956

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar