Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EXCEL·LENT AMBIENT SALUDABLE A LA IX CAMINADA A BON PAS FEM SALUT 2023

EXCEL·LENT AMBIENT SALUDABLE A LA IX CAMINADA A BON PAS FEM SALUT 2023

21/04/2023

Pel motiu de commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física, el passat dimarts 18 d'abril de 2023 es va celebrar la IX CAMINADA A BON PAS FEM SALUT, la qual ha estat organitzada per la Subdirecció Regional al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i l’Oficina de Compromís Social – Esports - de la Universitat Rovira i Virgili i el Consell Esportiu del Tarragonès; juntament amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona mitjançant la Fundació Antonius Musa, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona. Alhora, també hi va col·laborar l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, el Port de Tarragona, la Representació Territorial d’Esports a Tarragona, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès, Avellanes de Reus i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona.

 

Hi varen participar més de 250 persones participants, de totes les edats, tot fent un recorregut urbà, adaptat i de baixa dificultat. La participació va ser totalment gratuïta amb l'objectiu de promoure els valors i la pràctica diària de l'esport fomentant la seva importància saludable, tant física com emocional.

 

Es va convocar al conjunt de participants en l'esplanada del Camp de Mart a les 17h on es va fer el repartiment d'unes bosses promocionals amb pomes, avellanes, polseres, xapes i bolígrafs, juntament amb l'habitual samarreta de la caminada, que en aquesta edició ha estat de color vermell. Seguidament, es va fer un exercici d'activació física dirigit pel Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i de l'Esport de Catalunya (COPLEFC), per iniciar a les 17:30h, el recorregut per la ciutat de Tarragona amb un total de 4,5 quilòmetres.

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar