Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ARRIBA LA 15a EDICIÓ DEL PREMIS AVRIGA FVSCVS 2023

ARRIBA LA 15a EDICIÓ DEL PREMIS AVRIGA FVSCVS 2023

14/04/2023

Arriba la 15a edició dels Premis Avriga Fvscvs 2023, que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès amb la intenció d’oferir una plataforma de visualització i reconeixement a tots els agents esportius de la nostra comarca, institucions públiques i entitats privades i, especialment també, dirigit als i les esportistes de diferents àmbits, tant escolar com federat, d’esport adaptat i per a tothom i per a totes aquelles persones i iniciatives amb trajectòries o aportacions especialment rellevants.

 

Les propostes de les candidatures als premis podran ser presentades a iniciativa del Consell Comarcal del Tarragonès, dels ajuntaments de la comarca, de les escoles, de les associacions de mares i pares, dels clubs i les associacions esportives i, a nivell general, de qualsevol altra institució, entitat o  persona vinculada als programes desenvolupats pel Consell Esportiu i/o a l’esport de base i per a tothom del Tarragonès, com també pel propi jurat de l’edició corresponent.

 

Les propostes han de presentar-se en format virtual al següent enllaç https://forms.gle/HX8AynxX1PUo4gpq8 en el qual s’han d’indicar els mèrits que reuneixen els candidats d’acord amb aquestes bases, acompanyades imprescindiblement de la fotografia de la candidatura en format digital. També és recomanable acompanyar la proposta amb tota aquella documentació complementària que es consideri necessària per reforçar les propostes.

 

El termini de presentació de candidatures a les 11 diferents categories convocades dels premis serà el divendres 14 de juliol de 2023.

 

Recordem que tots els ajuntaments també tenen la seva facultat de presentar una distinció directa, tal com es regula a les bases i que, en aquest cas i pel seu tractament específic, el seu termini de presentació s’amplia fins el 31 de juliol.

 

La gala de lliurament dels Premis, com també dels guardons de la Beca Avriga Fvscvs, es celebrarà el divendres 6 d'octubre al Celler de Vila-seca.

 

Des del consell esportiu esperem continuar rebent el suport dels diferents agents esportius que, amb la seva implicació i la presentació de diferents propostes, fan que els Premis puguin seguir essent un perfecte escenari i tot un referent de reconeixement dins la xarxa esportiva de la comarca.

 


 

Es pot consultar tota la informació de la present convocatòria, l’àlbum fotogràfic de la gala del 2022 i l’històric de totes les edicions anteriors, a l’enllaç corresponent de la nostra web: https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs/premis-avriga-fvscvs/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar